Näitä kanavia katsovat Pää edellä -sarjan tähdet

Pää edellä item

Elisa Viihde julkaisee Pää edellä -nimisen alkuperäissarjan elokuussa.

Komediasarjan näyttelijät kertoivat sarjan julkistamistilaisuuden yhteydessä katselutottomuksistaan.

Sarjassa pääosaa esittävä  Kalle Lamberg on nettikanavien suurkuluttaja.

”Käytän Elisa Viihdettä, Viaplayta ja Netflixiä. Työaikani ovat epäsäännölliset. Nettikanavat mahdollistavat sen, että voin katsoa sarjoja ja elokuvia missä ja milloin vain. Huono puoli on se, että kun olen suunnitellut tekeväni esimerkiksi piha- ja maalaushommia, niin huomaan katsoneeni viikonloppuna kahdeksan tuntia putkeen sarjaa. Suomen Konttorin katsoin läpi kahdessa päivässä”, Kalle Lamberg sanoo.

Lauri Tilkanen on puolestaan katsonut viime aikoina paljon Netflixin ja HBO:n sarjoja. Perinteinen tv-katselu on jäänyt.

”En katso perinteistä telkkaria juuri yhtään, vaan käytän striimauspalveluja. En ole omistanut televisiota moneen vuoteen. Katsojatottumukset ovat muuttuneet todella nopeasti. Leffojen katselu on vähentynyt. Niiden sijaan sarjoja katsotaan nykyisin putkeen isompina paketteina”, Tilkanen tietää.

shirley karvinen

Pää edellä -sarjassa pienen roolin tekevä Miss Suomi Shirley Karvinen kertoo olevansa Netflixin suurkuluttaja. TV-vastaanotin on kovassa käytössä.

”Kotona ollessa taustalla oltava aina joko musiikkia tai televisio-ohelma, tai molemmat. En kestä hiljaisuutta”, Karvinen sanoo.

”Äskettäin tilasin Ruutu + -kanavan, koska olen koukussa Temptation Island Suomeen. Onko noloa sanoa, mutta se on mielestäni aivan mahtava sarja. En ole koskaan aikaisemmin seurannut kyseistä sarjaa, mutta tänä vuonna mukana on niin huikeita persoonia, etten voi olla  katsomatta.”

Karvinen seuraa paljon tositelevisiosarjoja. Reality-tähdeksi hän ei halua.

”Itse en lähtisi mukaan esimerkiksi Temptation Islandiin tai Big Brotheriin, mutta onneksi on heitä, joilla riittää pokkaa. Suhtaudun muutenkin kriittisesti tositelevisio-ohjelmiin. Mutta jos joku kysyy minua mukaan kokkiohjelmaan, olen heti valmis”, Karvinen naurahtaa.

Miss Suomi -voiton myötä Karvinen on saanut totutella siihen, että oma naama näkyy televiossa.

”Jos vierailen tv-ohjelmassa, katson hyvin harvoin sen jälkikäteen. Minun on vaikea katsoa itseäni videolta. Puheeni ja ilmeeni tuntuvat niissä niin oudolta. Jäädyin lavalla, kun minut kruunattiin missiksi. Meni pitkään ennen kuin uskalsin katsoa kyseisen pätkän YouTubesta. Ei se ollut kuitenkaan niin kauhea kuin luulin.”

Pää edellä -sarja julkaistaan elokuussa Elisa Viihteessä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone