Näyttelijäkaunotar kyllästyi naapurissa asuvaan pilvenpolttajaan – raju somehyökkäys videoiden muodossa

Näyttelijä ja laulaja Hilary Duff on kyllästynyt lopullisesti siihen, että hänen kerrostaloasunnossaan leijailee voimakas kannabiksen tuoksu.

New Yorkissa asuva Duff syyttää naapuriaan Dieter Addisonia siitä, että tämä polttaa tupakkaa ja pilveä läpi yön, ja sen seurauksena hänen oma asuntonsa löyhkää ruoholle.

30-vuotias laulaja-näyttelijä julkaisi eilen Instagram-sivuillaan kaksi videota. Toisessa videossa hän pyytää apua vastaavanlaisesta ongelmista kärsiviltä kaupunkilaisilta.

Toisessa videossa väsyneen oloinen Duff vetoaa naapuriinsa hyvin suorasanaisesti ja oikealla nimellä.

”Tiedämme, että vanhempasi maksavat vuokrasi. Tiedämme, että et ole tehnyt päivääkään töitä. Joten ole hyvä ja kunnoita töissä käyviä naapureja”, Duff sanoo.

Näyttelijätär jakoi julkaisunsa myös Addisonin yksityisellä Instagram-tilillä. Myöhemmin Duff poisti molemmat postaukset – ilmeisesti oikeusjutun pelossa. Ne ovat kuitenkin katsottavissa Youtubesta. Hänellä on yli 9 miljoonaa seuraajaa.

Läpimurtonsa Duff teki Lizzie McGuire -sarjan pääroolissa. Hänellä on kuusivuotias Luca-poika. Hän erosi lapsensa isästä, ex-NHL-pelaaja Mike Comriesta vuonna 2016.

Duff on jo poistanut naapurille osoitetut viestit. Tässä kuva viikon takaa.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone