Näyttelijä Alina Tomnikov matkustaa uudessa sarjassa slaavialaisuuden lähteille

Kuvassa Alina Tomnikov. Aito Media Oy/Yle

Näyttelijä Alina Tomnikov, 29, on tuttu muun muassa tämän vuoden Putouksesta sekä monista elokuva- ja draamasarjarooleistaan.

Tomnikov on kotoisin Suomen Keravalta, mutta hänen isä on venäläinen ja äiti suomalainen. Alinan kosketus slaavilaisuuteen eli toiseen omaan puolikkaaseensa, on tapahtunut aina hänen isänsä ja isoäitinsä kautta.

TV2:sssa 15.3. alkavassa kahdeksanosaisessa matkailusarjassa Alina Tomnikov matkustaa Valko-Venäjälle, Ukrainaan ja Bulgariaan. Matkakohteissa Alina tapaa somen ja matka-applikaatioiden kautta löytämiään paikallisia nuoria, jotka valaisevat Alinalle millaista on nuorten aikuisten todellisuus Itä-Euroopassa ja kertovat,mitä on nykypäivän slaavilaisuus. Alina myös yöpyy paikallisten kodeissa ja pyytää heitä näyttämään omia lempipaikkojaan kaupungeista, joissa asuvat.

”Tässä ohjelmassa halutaan tehdä Itä-Euroopassa matkailusta yhtä coolia kuin Balilla surffaamisesta. Tarkoituksenamme on näyttää, että nykypäivän slaavimaat Itä-Euroopassa ovat ihan yhtä trendikkäitä kuin mikä muu tahansa matkakohde”, sanoo ohjelman juontaja Alina Tomnikov.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone