Muusikkotähti muistelee esiintymistään Led Zeppelin -jäsenten kanssa: Paska keikka

Vaikka toisin luulisi, brittiartisti Phil Collins ei muistele hyvällä esiintymistään legendaarisessa Live Aid -konsertissa Philadelphiassa vuonna 1985.

Siitäkään huolimatta, että hän nousi John F. Kennedy Stadiumin lavalle Led Zeppelin -legendojen Jimmy Pagen, Robert Plantin ja John Paul Jonesin kanssa.

Kokoonpano, johon kuuluivat lisäksi rumpali Tony Thompson ja basisti Paul Martinez, esittivät kappaleet”Rock and Roll” ”Whole Lotta Love” ja ”Stairway To Heaven”.

Collins sanoo Q -manazinen haastattelussa, että keikka oli häneltä virhe, sillä hän ei kokenut olleensa tervetullut.  Hän on vakuuttunut, että etenkin Jimmy Pagea korpesi hänen mukanaolo. Myös toinen rumpali Tony Thompson oli töykeä Collinsia kohtaan.

Rumpalin mukaan hyväntekeväisyyskeikasta kehkeityi kuin varkain ”Led Zeppelin paluu”, vaikka alkuperäisenä ajatuksena oli jammailla rocklegendojen kanssa.

– Kun aloitimme keikan, tajusin että on virhe olla mukana. Jos olisin voinut, olisin kävellyt lavalta pois. Se oli katastrofi. Lisäksi Robertin ääni ei toiminut ja Jimmy soitti sinne päin, mutta en ollut vastuussa siitä paskasta, Collins toteaa Q manazinelle.

Collins esiintyi aikaeron turvin myös Lontoon Wembleyn Live Aid -keikalla. Konserteilla kerättiin rahaa Etiopion nälkäänäkeville.

[youtube id=”TudbbVdz8os” width=”600″ height=”350″]

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone