Murhayrityksestä tuomitun teinitytön isä tuomisee kauhuelokuvan – ”Sony-yhtiö tekee viihdettä meidän tragediasta”

Murhayrityksestä tuomitun teinitytön isä tuomisee kauhuelokuvan – ”Sony-yhtiö tekee viihdettä meidän tragediasta”

Sony Pictures julkaisi eilen Slender Man -elokuvan trailerin. Toukokuussa julkaistava kauhuleffa pohjautuu kuvitteelliseen Slender Man -hahmoon, joka on aiheuttanut kauhua verkossa sieppaamalla lapsia.

Elokuvassa neljä tyttöä suorittaa rituaalin miellyttääkseen Slender Mania. Sen tuoksinnassa yksi tytöistä katoaa.

Vuonna 2014 kaksi 12-vuotiasta tyttöä, Anissa Weier ja Morgan Geyser, houkuttelivat koulukaverinsa metsää ja yrittivät tappaa hänet puukottamalla. Tytöt kertoivat kuulusteluissa halunneensa miellyttää Slendermania. Uhri selvisi kuin ihmeen kaupalla hengissä puukotuksesta.

Toisen tekijän isä Bill Weier syyttää Sonya tragedialla ratsastamisella ja viihteellisestämisestä. Wisconsissa asuva Weier vetoaa paikallisiin elokuvateattereihin, että ne boikotoisivat elokuvaa, koska se aiheuttaa kärsimystä omaisille. Hänen tyttärensä, nyt 16, passitettiin viime kuussa 25 vuodeksi pakkohoitoon toisen asteen murhayrityksestä.

jatkuu…

”On järjetöntä, että he (Sony) haluavat tehdä tällaisen elokuvan. En ole yllättynyt, mutta mielestäni se on äärimmäisen epämiellyttävä asia. Elokuva lisää tuskaa, jota me kaikki kolme perhettä olemme saaneet kokea”, Weier kertoi Hollywood Reporterille.

Sonyn edustaja ei vastannut Hollywood Reporterin haastattelupyyntöihin.

Slender Man on esiintynyt aiemmin videopeleissä. HBO-kanava työsti murhayrityksestä dokumentin Beware the Slenderman, joka sai ensi-iltansa vuonna 2016.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone