Muistuuko ihan nopeasti mieleen, Suomen ensimmäinen hiilinegatiivinen elokuvatuotanto?

Suomen ensimmäinen hiilinegatiivinen elokuvatuotanto?

Kyseinen elokuva on parhaillaan kuvausvaiheessa – nimittäin Aku Louhimiehen ohjaama Odotus.

Vastuullisuus toteutuu tuotannon kaikilla osa-alueilla ja on tärkeää myös elokuvan hahmojen elämäntavassa.

Odotus on Louhimiehen ja näyttelijä Inka Kallénin yhdessä käsikirjoittama rakkauselokuva, joka on saanut innoituksensa Juhani Ahon viime vuosisadalla julkaisemista tarinoista – etenkin romaanista Papin rouva.

Elokuvan teemat rakkaudesta, rehellisyydestä ja onnellisuuden kaipuusta tuodaan nykyaikaan keskelle poikkeustilan ympäröimää kesäistä saaristomaisemaa. 

Elokuvan pääosissa nähdään Inka Kallén, Aku Hirviniemi, Andrei Alén ja Adeliina Arajuuri.

Odotusta kuvataan Turun saaristossa koko elokuun ajan.

Elokuva julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa ensimmäisenä elokuvateatterilevityksensä jälkeen ensi vuonna.

View this post on Instagram

🎬 Odotuksen kuvaukset ovat nyt käynnissä – Louhimiehen uutuuselokuvan pääosissa nähdään Inka Kallén, Aku Hirviniemi, Andrei Alén ja Adeliina Arajuuri 🎬 Ohjaaja Aku Louhimiehen ja näyttelijä Inka Kallénin yhdessä käsikirjoittama rakkauselokuva on saanut innoituksensa Juhani Ahon viime vuosisadalla julkaisemista tarinoista, joiden hahmot ja ajattomat teemat rakkaudesta, rehellisyydestä ja onnellisuuden kaipuusta tuodaan nykyaikaan keskelle poikkeustilan ympäröimää kesäistä saaristomaisemaa 🌅 Inka Kallén näyttelee elokuvan pääroolin Ellinä, jonka puolison roolissa nähdään Aku Hirviniemi. Pariskunnan rauhaa järisyttävää nuoruuden ystävää esittää Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuvan Rahikaisenakin tunnettu Andrei Alén. Tunnekuohuihin oman kortensa kantaa toinen kesävieras, jota esittää Adeliina Arajuuri 🎭 Elokuvaa kuvataan Turun saaristossa koko elokuun. Pieni työryhmä ja pääasiassa ulkona tapahtuvat kuvaukset mahdollistavat tuotannon etenemisen koronarajoitusten mahdollisesti tiukentuessakin 🎥 Odotus on Suomen ensimmäinen hiilinegatiivinen elokuvatuotanto. Vastuullisuus toteutuu tuotannon kaikilla osa-alueilla ja on tärkeää myös elokuvan hahmojen elämäntavassa 🌍 Odotus julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa ensimmäisenä elokuvateatterilevityksensä jälkeen ensi vuonna 😍 #cmoresuomi #odotus @odotus_movie @akuurban @inkakallen @andreialen @akuhirviniemi @adeliina_arajuuri

A post shared by C More Suomi (@cmorefi) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone