MTV lyö syksyyn todelliset katsojamagneetit

mtv3

MTV:n uusi lauantain suuri viihdeohjelma Huuma aloitti ryminällä – TV:tä katsovista 4-14-vuotiaista lapsista 51 % ja lasten vanhemmista 34 % katsoi juuri Huumaa.

Huuma tavoitti viikonlopun aikana peräti 1,025 miljoonaa suomalaista. Keskikatsojamäärä ensimmäiselle jaksolle oli lähes 600 000, kun otetaan huomioon sunnuntain uusinta ja katselu MTV:n suoratoistopalveluissa.

MTV odottaa vahvaa nostetta myös tulevilta kuukausilta. Syksyn uutuuksia ovat mm. jo tällä viikolla starttaavat Duudsonit: Päällikkö, suomalaisten huolenaiheisiin jälleen pureutuva Pitääkö olla huolissaan?, rakkausohjelma First Dates Suomi sekä rakastetun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 12. tuotantokausi.

Myöhemmin syksyllä on tulossa vielä lisää suosikkeja, esimerkiksi Yökylässä Maria Veitola, Sunnuntailounas ja Olet mitä syöt sekä uutuuksia kuten Luokkajuhlat, Tuttu Juttu Show ja Hitlist.

Myös verkon kautta katselusta on tullut nuorten keskuudessa selvästi yleisin tapa seurata television sisältöjä. Esimerkiksi Love Island Suomen keskikatsojamäärä per jakso on 268 000. 15-24-vuotiaat naiset katsovat ohjelmaa lähinnä suoratoistopalveluissa: kokonaiskatselusta 76 % on online-katselua.

(Lähde MTV)

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Eipä juuri tule katsottua maikkarin ohjelmia. Ne ovat jotenkin väkisin tehtyä kamaa, matkivat jenkki ohjelmia

Kommentit suljettu.