Mr. Lordi keksi koronapandemian keskellä niin hullun ajatuksen, että se on jopa nerokas!

Lordi julkaisee seitsemän studioalbumia lokakuussa!

Aprillipilana Lordi uhosi julkaisevansa neljä albumia kerralla – totuus on vielä massiivisempi yllätys.

Viikko siitä kun Killection-kiertue keskeytyi maaliskuussa 2020, ymmärsin, että käsillä oleva ylimääräinen aika pitää saada käytettyä johonkin. Oli selvää, että oli aika ruveta suunnittelemaan uutta levyä, vaikka Killectionin ilmestymisestä ei ollut kulunut edes kahta kuukautta. Mielestäni tylsin vaihtoehto olisi ollut tehdä uusi, perinteinen Lordi-levy Killectionin perään. Nautin suunnattomasti eri tyylisten biisien kirjoittamisesta Killectionia varten, mutta “osa II” olisi ollut mielikuvitukseton idea sekin. Koska Killection oli fiktiivinen kokoelmalevy fiktiivisestä katalogista, tajusin, että ainoa tapa ylittää tämä olisi säveltää, äänittää sekä julkaista nuo fiktiiviset albumit oikeasti!”.

Ja nuo aiemmin mielikuvituksen tuotetta olleet albumit tulevatkin näkemään Halloweenin nurkilla päivänvalon.

Tai no, ainakin suurimmilta osin: alkuperäinen ideani oli julkaista kymmenen albumia, mutta levy-yhtio ilmoitti idean olevan mielipuolinen. Ilmeisesti seitsemän levyä on sitten fiksumpi määrä”, hekumoi Mr. Lordi.


Onko yksikään rockbändi tehnyt koskaan samoin? Vastaus on”EI

Jokainen albumi tulee kuulostamaan erilaiselta muihin verrattuna, sillä ne edustavat jokainen eri tyyliä sekä aikakautta Killectionin aikajanassa. Viisi albumeista on jo valmiina, ja kuudetta viimeistellään parasta aikaa!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone