Motörhead-kitaristi esiintyy maaseutufestareilla Varsinais-Suomessa

Ensi heinäkuussa järjestettävä Karjurock (16.-18.7.2020) on ju,kistanut esiintyjiään. Maaseutufestareilla kuullaan historian havinaa, Motörheadin kitaristina ja vaikuttajajäsenenä tunnettu Phil Campbell sekä skotlantilainen klassikkobändi Nazareth saapuvat Uudenkaupungin Lokalahdelle.

Lauantaina esiintyvä Phil Campbell and The Bastard Sons on ainoa ryhmä maailmassa, jolla on oikeus käyttää Motörhead-statusta. Karjurockin päätöspäivää tähdittää myös legendaarinen Nazareth, jonka suurimmasta hitistä Love Hurts ovat saanut nauttia niin ysärinuoret kuin vanhempikin väki.

Campbell liittyi vuonna 1984 Motörheadiin ja soitti yhtyeessä sen loppuun saakka.

Juttu jatkuu…

Muita esiintyjiä ovat Poets of the Fall, Andy McCoy Band, Anssi Kela, Klamydia, Petri Nygård, Teflon Brothers, Atomirotta sekä perjantain perhetapahtumassa esiintyvä Hevisaurus. Lisää esiintyjiä julkaistaan kevään aikana.

”Meidän lähtökohtamme on aina ollut tarjota festarivieraille jotain ikimuistettavaa. On se sitten ollut biisonisafareita tai jotain muuta erikoista, ovat ne aina jääneet juhlakansan mieleen”, Karjurockin promoottori Robert Sainio kertoo.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone