Mitä ihmettä Antti Kurhinen, Tsaari The Greatest – laulava aikuisviihdetähti

Tositelevisiokuuluisuus Antti Kurhinen on vuodattanut tuntojaan Arman Alizadin ohjelmassaan esille nostaman asunnottomuuden tiimoilta. Metropoli.netin blogissaan Antti kertoo omia kovia kokemuksiaan asunnottomuuden saralta. Antti joutui nukkumaan öitään autossa jäätyään yllättäen ilman asuntoa.

Antti hehkuttaa myös arvostusta miljonäärille, joka  lahjoittaa miljoona euroa vähävaraisten perheiden lasten kiekkoharrastuksen tukemiseen.

Mutta, miehellä on myös kevyempää asiaa. Antti tarttuu kuumaan aiheeseen eli Cheyennen alastonvideokohuun. Antti julkaisi taannoin vuonna 2013 kuvattua videomateriaalia Miss Märkä T-paita -kisoista. Cheyennen kanssa vietetyn kahdenkeskisen sänkytuokion nauhat ovat vielä Antin kätköissä. Antti miettii blogissaan, ”ihan läpällä”, saamansa palautteen perusteella  – olisiko Suomessa tilausta Tsaari The Greatest -aikuisviihdehahmolle!

”olisiko tässä nyt se markkinarako mitä voisi lähtee kokeileemaan ihan huvikseen :D? Suomessahan on aika pienet markkinat loppujen lopuksi ja aikuisviihdeelokuva-alalla aika pienehköt piirit. Ja onhan tässä vuosien mitteen tullut niin perkuleesti kokemusta kaikenlaisesta nastystä touhusta, että pitäiskö sitä oppia pistää niin sanotusti kiertää? Oisko se niin , että ”Tsaari The Greatest” olisi se uusi alan päällikkö”.

Antin visioissa kyseinen aikuisviihdehahmo voisi myös laulaa!

Lue Antti Kurhisen blogiteksti kokonaisuudessaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone