Mira Luoti vierailee Sallan ja Miron singlellä

Pääkaupunkiseudulta ponnistava poprock-yhtye Sallan ja Miron matka maailman ympäri on julkaissut uuden singlen nimeltä Peili. Kappaleessa vierailee laulajana Mira Luoti, joka esiintyy myös Tuukka Temosen ohjaamalla musiikkivideolla.

Yhteistyö sai alkunsa Sallan ja Miron lämmiteltyä PMMP:n jäähyväiskeikkaa.

– Sinkku syntyi pitkän sävellysputken päätteeksi, kun olin aivan loppu ja tuntui, etten saa sanottua enää yhtään mitään”, yhtyeen lauluntekijä Miro Palokallio kertoo.

”Yksinäisyyden tunne paineiden keskellä purkautui lauluksi siitä, kun tuntee odotusten ja vaatimusten kuristavan kaulaa eikä kukaan osaa auttaa. Toivomme, että kappaleesta on lohtua muillekin.

Sallan ja Miron matka maailman ympäri alkoi kolme vuotta sitten, kun laulaja Salla Hätinen ja biisintekijä Miro Palokallio tapasivat sattumalta netissä ja tajusivat, että olisi tosi tyhmää olla tekemättä musiikkia yhdessä.

Ensimmäiset duona äänitetyt kappaleet johtivat vuonna 2012 julkaistuun Ääriviivat -EP-levyyn ja myöhemmin levytyssopimukseen.

Suomen Musiikille kiinnitetty yhtye julkaisee odotetun debyyttialbuminsa 11. huhtikuuta. Tulevalla esikoisella kuullaan myös mm. singlet Tarinoita ja YleX:llä ja Radio Novalla paljon soinut Älä tartu mun siipiini. Miro on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut levyn itse.

Levynjulkkareita juhlitaan Bar Loosessa Helsingissä perjantaina 2. toukokuuta. Livekokoonpanoon kuuluu Sallan ja Miron lisäksi Miron veli Aarni Palokallio (rummut), serkku Aku Rouhe (basso), sekä Ville Viitanen (kitara).

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone