Mira Luoti nousee yllättävien vierailijoiden kanssa Tavastian levynjulkaisukeikalle

Mira Luoti

Mira Luoti julkaisi jokin aikaa sitten ensimmäisen sooloalbuminsa Tunnelivisio.

Levynjulkaisukeikka on Tavastialla 15.10.

Mukaan on saatu myös mielenkiintoisia vierailijoita; Rauhatäti (Tänne jäätiin), Salla (Peili), Modernistit (Olisit niin kiltti), Aste (Punaiset Valot) sekä Happoradio Tykki & Haapasalo (Elefantti)

Nyt on ainutkertainen tilaisuus nauttia näistä teoksista minun, bändini ja vierailijoiden tähdittämänä! Kappaleet on upotettu Tunnelivision sekaan ja se antaa jännittävän lisän tämän upean albumin kokonaiskuvaan”.

Levyjulkkarit on tehty juhlimista varten! Nyt juhlitaan ansaitusti ja olan takaa ??✌? Minulla on ollut ilo ja kunnia saada fiitata hienojen artistien biiseissä. Biisit on ikuistettu, mutta livenä niitä ei ole kaikkia koskaan kuultu. Nyt on ainutkertainen tilaisuus nauttia näistä teoksista minun, bändini ja vierailijoiden tähdittämänä! Kappaleet on upotettu Tunnelivision sekaan ja se antaa jännittävän lisän tämän upean albumin kokonaiskuvaan. ? Mukana hurmaavat, taitavat ja lahjakkaat: Rauhatäti (Tänne jäätiin) Salla (Peili) Modernistit (Olisit niin kiltti) Aste (Punaiset Valot) Happoradio Tykki & Haapasalo (Elefantti) Tätä iltaa et vaan voi missata! Tule ja nauti! Riehu ja pompi! Itke jos itkettää, mutta älä missaa!!! Halataan kun tavataan ? Lovella ML

A photo posted by Mira Luoti (@miraluoti) on

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone