Minne katosi ensimmäinen X Factor -voittaja Elias Hämäläinen? – ”Kilpailusta ei jäänyt hampaankoloon”

Muusikko Elias Hämäläinen, 33, tuli tunnetuksi ensimmäiseltä Suomen X Factor -tuotantokaudelta keväältä 2010. Esikoisalbumi Rakkaudesta ja pelosta ilmestyi lokakuussa 2010.

Esikoislevyn jälkeen hän katosi parrasvaloista. Vaylanpyörre-sivusto etsi miehen käsiinsä ja kysyi, mitä hänelle tapahtui?

”Ei mitään dramaattista. Mulla oli levytyssopimus kolmesta pitkäsoitosta, mutta kun seuraavan levyn halusin tehdä englanniksi ja levy-yhtiö suomeksi, niin sovittiin yhdessä hyvässä hengessä sopimuksen purkamisesta”, Hämäläinen muistelee vuosikymmenen alun tapahtumia.

Hämäläinen elättää itsensä musiikilla edelleen.Tällä hetkellä hän keikkailee pääasiassa trubaduurina. Hän toimi jo ennen X Factoria katusoittajana. Hämäläinen arvelee, että menestys jäi saavuttamatta, koska hän ei saanut tehdä haluamaansa musiikkia.

X Factor -ohjelmasta ei jäänyt hänelle mitään hampaankoloon, vaan hän muistelee sitä lämmöllä.

”En olisi ikinä varmaan kuullutkaan koko kisasta, ellei minun ystävä Billy olisi potkinu minua sinne mukaan, mutta ohjelmaan meno oli yksi elämäni hienoimmista seikkailuista, jonka olen kokenut. Kisa opetti hyvin paljon ja sain tavata mahtavia ihmisiä.”

Moni katsoja muistaa Hämäläisen koskettavasta versiosta Hectorin kappaleesta Jos sä tahdot niin. Koko juttu täällä.

Katso X Factor Suomen lähetysajat.

Eliaksen sivuille.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone