Minecraft – virallinen julkaisu Suomen markkinoille

Minecraft – virallinen julkaisu löytyy nyt lehtipisteistä.

Uusi Minecraft – virallinen julkaisu lanseerattiin Suomen markkinoille ainutlaatuista sisältöä tarjoavassa formaatissa, joka juhlistaa tubettajien suosikkipeliä (pelivideoilla jo 56 miljardia katselukertaa).

Lehteä julkaiseva Egmont toteutti rajoja rikkoneet ja myyntilistojen kärkipaikoille nousseet viralliset Minecraft-oppaat, jotka ovat esimerkiksi Iso-Britannian markkinoilla myyneet tähän päivään mennessä jo 9 miljoonaa kappaletta. Minecraft – virallinen julkaisu on ainoa kyseiseen peliin kytkeytyvä lehtiformaattia muistuttava julkaisu.

Debyyttinumero päästää Minecraftin ystävät kurkistamaan kulissien taakse Mojangin toimistolla Tukholmassa ja esittelee valikoiman Minacraft-yhteisön luomia rakennelmia.

Minecraft-pelaajille, jotka haluavat kehittyä yhä paremmiksi rakentajiksi, julkaisu tarjoaa 14 sivua vinkkejä ja vihjeitä, joissa yksittäiset rakennelmat puretaan alkutekijöihinsä, mikä auttaa lukijoita kehittämään pelitekniikkaansa ja hiomaan rakennustaitojaan.

Julkaisun vihjeet ja vinkit esittelevät neljä seikkailijaa, jotka Mojang on kehitellyt erityisesti tätä julkaisua varteen. Nämä hahmot – Sparks, Bear, Scout ja Monty – tähdittävät myös lehden virallista sarjakuvaa, joka sekin on ideoitu yhteistyössä Mojangin kanssa.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone