Mika Salon luotsaama Virittäjät-autourheilusarja palaa uudistuneena Elisa Viihteelle

virittäjät

Mika Salon ja Tomi Tuomisen luotsaama autourheilusarja Virittäjät palaa kadulta kilparadalle ja uudistuu konseptiltaan. Elisa Viihteen alkuperäissarjan seitsemäs tuotantokausi on kuvattu Botniaringillä Kurikan Jurvassa viime syksynä. Julkkisosio kuvataan keväällä Alastarolla.

Virittäjät säilyttää kuitenkin alkuperäisen luonteensa, jossa omia autojaan rakennelleet virittäjät kisaavat Mikaa vastaan. Lisäksi kussakin jaksossa nähdään uusi osio, jossa julkkikset pääsevät testaamaan ajotaitojaan Mikan autokoulussa. Tämän lisäksi sarjassa nähdään toinenkin uusi osio, jossa seurataan kuinka yksi tiimi rakentaa käyttöautosta kisa-ajokin, jolla he kauden lopussa haastavat Mikan.

Elisa Viihteen alkuperäissarjan seitsemäs tuotantokausi on kuvattu Botniaringillä Kurikassa viime syksynä. Julkkisosio kuvataan keväällä Alastarolla.

Virittäjät-ohjelman perusidea on edelleen se, että autoharrastajat haastavat Salon omilla viritetyillä menopeleillään. Sarjan aiemmilla tuotantokausilla ainoastaan neljä kuljettajaa 70:stä on onnistunut ajamaan Mika Saloa nopeamman ajan. Se, voittaako joku virittäjistä maineikkaan F1-kuljettajan Botniaringillä, selviää kesäkuussa, kun jaksot tulevat katsottavaksi Elisa Viihteeseen.

Mika Salo on tehnyt Virittäjiä jo seitsemän vuotta. Formaatti on kehittynyt ja levinnyt ulkomaille saakka vuosien varrella.

”Tämä on ollut kaikin puolin mukavaa aikaa”, Salo toteaa

Virittäjät osoittaa, että Suomesta löytyy valtavasti tietotaitoa ja innostusta autourheilua kohtaan. Meillä osataan tehdä hienoja autoja ja hyviä kuskeja löytyy paljon. On hienoa huomata, että autoharrastus on pitänyt pintansa.”

Sarjaa kuvattiin nyt ensimmäistä kertaa Botniaringin moottoriradalla Kurikan Jurvassa. Botniaring on Suomen pisin ja nopeavauhtisin moottorirata. Mika Salon mukaan rata soveltui loistavasti Virittäjien kuvauspaikaksi.

”Botniaring on hyvä kansallinen rata. Rata on turvallinen ja siitä löytyy kaikenlaisia mutkia. Lisäksi se on aina avoinna eikä häiritse rauhallisen sijaintinsa puolesta ketään. Tällaisia ratoja tarvittaisiin paljon lisää”, Mika Salo sanoo.

”Virittäjät on Elisa Viihteen alkuperäissarjojen klassikko. Olemme tuoneet kullekin tuotantokaudelle jotain uutta ja nyt mielenkiintoista särmää tulevat tarjoamaan mukaan lähtevät julkkikset”, sanoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Tietoa Virittäjissä nähtävistä julkisuuden henkilöistä on luvassa myöhemmin keväällä. Virittäjien aiempia tuotantokausia voi katsoa Elisa Viihteessä ja lisätietoja sarjasta löytyy osoitteessa: elisa.fi/virittajat.

Katso 7. kauden tiiseri:

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Hienoa että Suomessa tehdään tämäntyyppistä auto-ohjelmaa! Mielenkiinnolla odotan seiskakauden jaksojen julkaisua…

Kommentit suljettu.