Michael Monroe omisti uuden biisinsä Pekka Hyysalolle: ”Ihailen Pekan selviytymistarinaa ja loistavaa elämän asennetta”

Michael Monroen perjantaina julkaistava Fight Back Blues -uutuussingle on omistettu Monroen ystävälle, vakavassa onnettomuudessa loukkaantuneelle entiselle freestylelaskijalle Pekka Hyysalolle.

Singlen koko tuotto lahjoitetaan onnettomuudesta toipuneen Hyysalon vuonna 2013 perustamalle FightBackille, jonka tavoitteena on auttaa muita päävamman saaneita.

Monroen lisäksi kappaleella soittavat Sami Yaffa (basso) ja Jussi Vuola (rummut). Fight Back Blues -biisillä Monroe haluaa myös kunnioittaa Hyysalon elämäntyötä ja periksiantamatonta asennnetta.

Tutustuin Pekkaan monta vuotta sitten yhteisen hyväntekeväisyysprojektin yhteydessä ja olemme siitä asti olleet hyviä ystäviä.  Ihailen Pekan selviytymistarinaa ja loistavaa elämän asennetta. Hän on traagisen onnettomuutensa aiheuttaman aivovamman ja neliraajahalvauksen jälkeen taistellut takaisin elämään ja pystyy, kuin ihmeen kautta, nykyään puhumaan ja kävelemään. Enkä ole pitkän ystävyytemme aikana kertaakaan kuullut hänen valittavan yhdestäkään asiasta! Pekka on antanut monille niin paljon, että halusin antaa hänelle vähän takaisin ja kirjoitin Pekan iskulauseen inspiroimana tämän Fight Back Blues -biisin, Hanoi-legenda Monroe kertoo tiedotteessaan.

juttu jatkuu

Minulla on ollut jo vuosia mottonani FightBack, olen halunnut kehottaa kaikkia taistelemaan masennusta ja vastoinkäymisiä vastaan mahdollisimman vahvoin ja iloisin mielin. Olinkin todella otettu, kun kuulin Monroen säveltämän ja sanoittaman biisin ensimmäistä kertaa. Tämä tapahtui tänä vuonna ennen vuotuisen FightBack runin alkua Turussa, kun Monroe esitti biisin turkulaispuistossa vain akustisen kitaran ja huuliharpun säestämänä, kertoo lokakuussa uuden Vastuun FightBack -kirjan julkaissut Pekka Hyysalo.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone