Michael Monroe kiinnitti uuden kitaristin

Michael Monroen, Backyard Babiesin ja The Hellacoptersin kitaristina tunnetuksi tullut Dregen keskittyy jatkossa soolouraansa.

– Viimeiset kolme vuotta Michael Monroen matkassa ovat olleet upeaa aikaa, ja olen nauttinut yhteistyön jokaisesta sekunnista. Minun tulee ikävä bändiä, mutta nyt on aika panostaa soolouraan ja tulevaan Backyard Babies -levyyn. Lämmittelemme Michael Monroeta soolobändini kanssa huhti- ja toukokuussa. Miten mahtava paketti ja loppuhuipennus!, Dregen toteaa.

Dregen on soittanut Michael Monroen livekokoonpanossa kesästä 2011 lähtien. Jatkossa Michael Monroen kitaristina soittaa jo viime vuoden levynjulkaisukiertueelta tuttu brittimuusikko Rich Jones, joka on aiemmin soittanut kokoonpanoissa The Ginger Wildheart Band, The Black Halos.

– Rich Jones teki erinomaista työtä jo sijaistaessaan Dregeniä, ja kemiamme toimivat yhteen niin hyvin, että toivotamme hänet avosylein tervetulleeksi bändin vakijäseneksi. Näin saaga jatkuu taas, Michael Monroe ylistää.

Tulevien Suomen-keikkojen ja festivaalikesän välissä Michael Monroe suuntaa vielä konsertoimaan muun muassa Italiaan ja Espanjaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone