Michael Monroe epäilee The Dirt -elokuvan todenmukaisuutta – erityisesti yksi asia kaivelee häntä

Hanoi-legenda Michael Monroe kertoi The Metal Gods Meltdownin haastattelussa tuntemuksiaan Netflixin The Dirt -elokuvasta, joka kertaa Mötley Crüen vaiheita.

Monroen mukaan elokuva ei käsittele Hanoi Rocksin rumpalin Razzlen hengen vaatinutta onnettomuutta täysin totuudenmukaisesti.

Razzle kuoli auto-onnettomuudessa Los Angelesissa vuonna 1984 kesken yhtyeen Yhdysvaltain -kiertueen. Häntä kyyditsi onnettomuushetkellä humalassa ollut Mötley Crüen solisti Vince Neil, jonka auto törmäsi vastaantulleeseen ajoneuvoon.Razzle kuoli. Toisessa autossa matkustaneet kaksi nuorta loukkaantuivat vakavasti. Neil itse selvisi onnettomuudesta vähäisin vammoin.

Juttu jatkuu…

Michael Monroe (foto J.A.Kaunisto)
Michael Monroe. Kuva: J.A.Kaunisto

Monroen mukaan Mötley Crüe ei ole koskaan kiinnostanut häntä yhtyeenä, eikä asia liitty onnettomuuteen.

”Se oli traaginen tapahtuma, mutta sitä ei esitetä elokuvassa totuudenmukaisesti . Ihmiset kertovat minulle innoissaan, että Razzle on elokuvassa. Vain niin, mutta eikä mukana ole kahta teiniä, jotka halvaantuivat kaulasta alaspäin”, Monroe suomii.

Vince Neil sai soviteltua neuvokkaan asianajajansa kanssa itselleen lievän tuomion. Laulaja istui lopulta kuukaden vankeustuomiostaan vain 18 päivää. Neill on jälkeenpäin todennut, että hän olisi ansainnut kuolemantuottamuksesta ja rattijoupumuksesta kovemman tuomion.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone