Michael Jacksonin surullisen kuuluisa Neverland pistetään myyntiin

Sky Newsin mukaan Michael Jacksonin luomaa Neverland -nimistä kartano-huvipuistoa valmistellaan parhaillaan myyntikuntoon. Neverland oli pop-legenda Michael Jacksonin koti vuosina 1988-2005.

Neverlandin omistaa nykyisin Colony Capital -niminen sijoitusyhtiö. Yhtiö osti kiinteistökompleksin Jacksonilta 23,5 miljoonalla dollarilla vuonna 2008.

– Tähän mennessä olemme  toimineet ​​vain vartiojoina, muta nyt voimme ylpeänä sanoa, että olemme palauttaneet paikan alkuperäiseen loistoonsa, jollaisena Michael Jackson halusi sen nähdä, Thomas Barrack Colony Capitalista sanoo.

 

Kiinteistöalan asiantuntijat ovat arvioineet, että Neverlandin lähtöhinnaksi 50 miljoonaa dollaria.

Neverland Ranchin kokonaispinta-ala on yli 11 neliökilometriä. Alueella on muun muassa eläin- ja viinitarhoja ja oma pienoisrautatie juna-asemineen. Paikalla on surullinen maine. FBI:n asiakirjojen mukaan Michael Jackson käytti 15 vuoden aikana hyväkseen 24 nuorta poikaa. Suurin osa epäillyistä hyväksikäytöistä tapahtui asiakirjojen mukaan juuri Neverlandissa.

Valokuvia Neverlandista voi katsoa esimerkiksi Time-lehden sivuilta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

  1. Mistä nuo ”FBI:n asiakirjat” tuohon ilmestyivät, eivät ainakaan Sky Newsin jutusta. Eikä FBI ole tuollaisia asiakirjoja julkistanut, vaan kyseessä on brittiläisen roskalehden väittämä.