Metallilegendan kitaristin väitetään syyllistyneen seksuaaliseen hyväksikäyttöön

Industrial-musiikin legendan Ministryn kitaristin Sinhue ”Sin” Quirinin, 50, epäillään harrastaneen seksiä alaikäisten fanien kanssa. SPIN-lehti kertoo, että epäillyt teot tapahtuivat vuosituhannen alussa ennen kuin hän liittyi suosittuun bändiin.

Kelly Longoria väittää lehden haastattelussa olleensa 15-vuotias lukiolainen, kun hän tutustui Quiriniin Society 1 -yhtyeen keikalla San Antoniossa. Longoria kertoi vuonna 2017 poliisikuulustelussa, että he tapasivat jopa 20 kertaa ja harrastivat useita kertoja seksiä hänen ollessa alaikäinen.

Quirin oli tuolloin 33-vuotias. Longorian mukaan heidän välilleen kehittyi suhde ja hän koki olleensa muusikon tyttöystävä. Hänellä on todisteena vanhoja sähköpostiviestejä.

Longorin lisäksi toinenkin nainen kertoi SPIN-lehdelle joutuneensa alaikäisenä kitaristin hyväksikäytön kohteeksi. Hän kertoi harrastaneensa Quirinin kanssa seksiä kotona, kun bändi oli keikalla Portlandissa. Hänen vanhempansa tuolloin matkoilla. Hän väitti myös, että Quirin tiesi hänen olevan alaikäinen.

Quirinia vastaan ei ole toistaiseksi nostettu syytettä. Hän on kiistänyt väitteet lakimiehensä kautta. Hän sanoo vaihtaneensa yhteystietoja Longorian kanssa mahdollisia myöhempiä tapaamisia varten, jotka koskivat tytön vierailua konserteissa.

Vuonna 1981 perustettu Ministry on yksi raskaan rockin keskeisistä uranuurtajista. Quirin on soittanut yhtyeessä vuodesta 2007.

Asiasta uutisoi Canoe.ca -sivusto.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone