Metallica Hämeenlinnassa, nämä biisit soitettiin


Metallica Hämeenlinnassa – nämä biisit soitettiin:

Ohessa selväkielinen versio Hämeenlinnan biisilistasta:

  1. Hardwired
  2. The Memory Remains
  3. Disposable Heroes
  4. The God that Failed
  5. The Unforgiven
  6. Here Comes Revenge
  7. Moth Into Flame
  8. Sad but True
  9. No Leaf Clover
  10. Frantic
  11. One
  12. Master of Puppets
  13. For Whom the Bell Tolls
  14. Creeping Death
  15. Seek & Destroy


  16. Spit Out the Bone
  17. Nothing Else Matters
  18. Enter Sandman


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

Kommentit suljettu.