Melkeinpä pakollinen ohjelma lapsiperheille: ”Tuntuu, että ohjelman ympärille on kasvanut ilmiö”

Brittiformaattiin perustuvan Supernanny Suomi -sarjan asiantuntija Pia Penttala on yllättynyt saamastaan palautteesta.

Nyt tiedän, mitä tarkoittaa, kun some räjähtää! Palaute on ollut ihan käsittämättömän upeaa, empaattista ja lämminhenkistä. Olen saanut pelkästään positiivista palautetta ja ihan valtavasti kivoja yhteydenottoja. Lapsetkin tunnistavat minut kadulla ja tulevat kysymään, olenko Supernanny”, Penttala kertoo.

Perheiden vanhemmat ja itselleni hieman yllättäen myös perheenisät ovat kirjoittaneet ja kiittäneet ohjelmasta. Moni on kertonut, etteivät he ole oikein aiemmin tienneet, miten puuttua lasten tekemisiin ja miten heitä voisi komentaa. Tuntuu, että ohjelman ympärille on kasvanut ilmiö, jossa kaikki katsovat toistensa perään ja pitävät huolta”.

Neljännessä jaksossa Supernanny tapaa Valtoset Kuusankoskelta. Varsinkin perheen ruokailuhetket ovat raastavia ja uuvuttavia. Puuroa on enemmän lattialla kuin lasten suussa ja äiti on uupunut arjen pyörittämiseen ja hihassa jatkuvasti roikkuvaan läheisriippuvaiseen kuopukseen. Melu on melkoinen, eikä vanhemmilla ole lainkaan kaivattua yhteistä parisuhdeaikaa.

Äiti myöntää, että välillä hänen tekisi mieli vain mennä ovesta ulos ja jättää huuto taakseen.

Supernanny Suomi AVA-kanavalla tiistaisin klo 21.00 alkaen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone