Matti Ristinen nuorentuu reippaasti Kaikki synnit -sarjassa – katso kuvapari

Rikosdraamasarjan Kaikki synnit -sarjan toinen kausi kuvattiin tänä talvena Oulun seudulla.

Mika Ronkaisen ohjaaman Elisa Viihteen alkuperäissarjan toisella kaudella palataan ajassa taaksepäin kaksi vuosikymmentä eli vuoteen 1999.

Matti Ristisen esittämä konstaapeli Jussi Ritola saa ratkaistavakseen pariskunnan kylmäverisen murhan. Samalla Varjakan kylää ravistelevat tuleva millennium ja alueen vallannut it-huuma.

Ensimmäisella kaudella Ristinen esitti viisikymppistä ja pyylevähköä vanhempaa konstaapelia. Hän kuvasi samaan aikaa myös Olen suomalainen -elokuva, jossa rooli Kari Tapiona vaatii painon lisäystä.

Nyt risuparta ja pömppövatsa ovat vaihtuneet siloposkiin ja riuskaan vartaloon.

Ristisen mukaan muutos on tapahtunut luontevasti palaamalla normaaliin ruokavalioon ja liikuntatottumuksiin.

”Olen palauttanut jäntevyyttä ja miettinyt, että miten liikuin kolmevitosena. On paljon kuusikymppisiä, jotka valittelevat vanhuuttaan. Mutta jos pitääkin itseään nuorekkaana ja kiinnostuu uusista asioista, se näkyy olemuksesta”, 46-vuotias näyttelijä kertoi kuvausten lomassa Oulunsalossa.

Katso alta kuvat muodonmuutoksesta.

matti ristinen 20
Ristinen helmikuussa 2020, kun sarjaa kuvattiin Oulunsalossa.
matti ristinen
Matti Ristinen Kaikki synnit -sarjan kuvauksissa Oulussa heinäkuussa 2018.

 

Ristinen toteaa, että vuosituhannen vaihde on vielä melko käsittelemätön ajanjakso uusissa tv-sarjoissa. Toisen kauden rekvisiittana olevat vanhat esineet, kuten matkapuhelimet, ovat herättäneet hänessä nosalgisia muistoja.

”1990-luvusta on aivan helkkaristi aikaa ja toisaalta se oli kuin äsken. Muistan, kun luimme kaverini kanssa Mikrobittejä ja väsäsimme tietokonepelejä kreikkalaisen mytologian mukaan”, Ristinen naurahtaa.

”Silloin moni asia haki vielä paikkaansa. Pornoakin esitettiin ilmaisilla televisiokanavilla”, hän lisää naurahtaen.

Ensimmäinen Kaikki synnit -kausi julkaistiin Elisa Viihteessä huhtikuussa 2019. Toinen kausi tulee katsottavaksi syksyllä 2020.

 

 

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone