Maria Veitolta hauska kommentti yökyläilystään Saara Aallon luona, ”jiiii-haaa! (Eiku mitä ne prinsessat sanookaan?)”

Maria Veitola kommentoi Yökylässä-ohjelmansa jaksoa, jossa vierailtiin Saara Aallon ja tämän asuinkumppanin Merin luona.

”Sarjassamme ”Miten tähän on tultu?” (Voi hyvä luoja sentään mikä reissu.)  Jiiii-haaa! (Eiku mitä ne prinsessat sanookaan?)”

NO FEAR. SO BE IT. Kiitos @saaraaalto & @merisopanen ❤️ #yökylässä

A post shared by Maria Veitola (@marialeksandra) on

Myös Saara Aalto on kommentoinut somessa ohjelmaa;

Mun eka kommentti, kun Maria Veitola @marialeksandra lähti meiltä: "Meri, meidän on pakko paeta maasta ennen ku tää tule telkusta." Ja kuinka kävikään, kiitos universumi🌟😂 Ei mut meillä oli oikeasti tosi kivaa, Maria oli huippu ja todella rohkea heittäytyjä (kerrankin sain aikuisen leikkikaverin😘). Ja oikeasti oon aika iloinen, että päästiin näyttämään meidän elämän molemmat puolet: syvälliset keskustelut ja överi höpsötykset. Parasta elämässä on just se, että välillä me sekoillaan, nauretaan, ollaan niin outoja ja vaan mietitään, et apua jos joku näkis (ai niin,nyt näkee🙈) ja välillä me itketään, kipuillaan ja kasvetaan. ❤️ On se tosi jännää näyttää ne puolet ilman suodatinta telkussa, mutta #nofear ! Eletään jokainen oman näköistä elämäämme rohkeasti ✌🏼️ Jaksossa näkyy myös meidän ihana ihana Suomen koti, joka oltiin just rempattu @varisilma_colorcafe_showroom ja Järvenpään Keudan sisustajaopiskelijoiden kanssa ❤️! Yökylässä-ohjelma tänään MTV3 klo21! #yökylässä #yökylässämariaveitola #princesslife

A post shared by Saara Aalto (@saaraaalto) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone