Maria Veitola kentällä Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa: ”En oo ikinä ollut niin näkymätön”

Maria Veitola nähdään tänään torstaina lähetettävässä Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa kentällä – kerjäläisenä.

Ohjelmassa vieraina ovat Brother Christmas, Samuli Edelmann, rahaa vastaan deittaileva Joni Hesselgren ja naisen orgasmista kirjan kirjoittanut Marja Kihlström.

Mutta, Veitola kertoo somessa kokemuksistaan kerjäläisenä;

”Näätte myös mitä tapahtui kun mä kokeilin kerjäämistä Helsingin keskustassa.
Enkä siis todellakaan väitä, että tietäisin kerjäläisten elämästä yhtään mitään tän kokeilun perusteella. Kävelen itse kerjäläisten ohi päivittäin, joskus annan rahaa ja joskus en. Joskus katson päin ja joskus en. Mähän oon Maria Veitolana tottunut siihen että mua katsotaan kaupungilla. Kerjääminen oli sellaista, että kukaan ei katsonut mua. En oo ikinä ollut niin näkymätön”.

Torstaina 12.4. klo Enbuske, Veitola & Salminen 4/8 klo 21 @mtv3suomi ❤️ Vieraana Brother Christmas, Samuli Edelmann, rahaa vastaan deittaileva Joni Hesselgren ja naisen orgasmista kirjan kirjoittanut Marja Kihlström. Näätte myös mitä tapahtui kun mä kokeilin kerjäämistä Helsingin keskustassa. Enkä siis todellakaan väitä, että tietäisin kerjäläisten elämästä yhtään mitään tän kokeilun perusteella. Kävelen itse kerjäläisten ohi päivittäin, joskus annan rahaa ja joskus en. Joskus katson päin ja joskus en. Mähän oon Maria Veitolana tottunut siihen että mua katsotaan kaupungilla. Kerjääminen oli sellaista, että kukaan ei katsonut mua. En oo ikinä ollut niin näkymätön. Mitä muita fiiliksiä heräsi ja paljon sain kerjäämällä rahaa, se selviää torstai-iltana! #EVSlive.

A post shared by Maria Veitola (@mariaveitola) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

Kommentit suljettu.