Maija Vilkkumaa juhlistaa 20-vuotista soolouraansa keikoilla ja kokoelmalla – ”Saattaa olla niinkin, että tämä on viimeinen cd-levyni”

MaijaVilkkumaa_web

Laulaja-lauluntekijä Maija Vilkkumaa juhlistaa 20-vuotista soolouraansa julkaisemalla kokoelmalevyn. Yli kolmekymmentä Maija Vilkkumaan suurinta hittiä ja yhden uuden kappaleen sisältävä tuplalevy Maija! Hitit 1999-2019 ilmestyy naistenpäivänä 8. maaliskuuta.

Kun olin rocktähteydestä haaveileva college-paitainen ja khakihousuinen lapsi, mietin että siisteintä (ja pelottavinta) maailmassa olisi tehdä levy. No tässä on nyt sitten LEVY! 33 biisin tuplakokoelmalevy. Soolouran 20-vuotisjuhlavuonna on mahtavaa julkaista näin mittava teos. On vaikea sanoa, mitä fyysisille tallenteille tulevaisuudessa käy – saattaa olla niinkin, että tämä on viimeinen cd-levyni. Fyysisen tallenteen kuuntelemisessa on oma taikansa: sen valitsee aktiivisesti ja sitten sen kuuntelee, ehkä ystävien kanssa yhdessä, ehkä yksin, mutta yleensä intensiivisesti. Olen onnellinen siitä, että saan tällaisen julkaista. Kiitos ystävät ja rakkaat. Kaunista on elää, Maija sanoo levy-yhtiön tiedotteessa.

Maija Vilkkumaan juhlakiertueen voi nähdä vielä seuraavilla paikkakunnilla:

to 7.2. TURKU, Pikkulaskiainen
pe 15.2. JYVÄSKYLÄ, Lutakko
la 16.2. KAUHAVA, Tiikeri
pe 8.3. TURKU, Viking Grace
to 14.3. HELSINKI, SuomiPop -risteily
pe 15.3. HÄMEENLINNA, Suistoklubi
to 21.3. HELSINKI, Silja Europa
la 23.3. HANKASALMI, Hotelli Revontuli
pe 29.3. KEURUU, Pappilan Taverna
la 30.3. LAHTI, Möysä

Muun muassa Tarharyhmässä ja Hunajameloneissa musiikkia tehnyt Maija Vilkkumaa julkaisi jättihitin Satumaa-tango sisältäneen soolodebyyttinsä Pitkä ihana leikki vuonna 1999. Viisi Emma-palkintoa sekä Teosto- ja Juha Vainio -palkinnot saanut Maija Vilkkumaa on yksi maamme eniten albumeita myyneistä muusikoista.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

  1. ”Maija Vilkkumaa on yksi maamme eniten albumeita myyneistä muusikoista.”

    Että mitä?

    1. Että sitä, että Maija Vilkkumaan albumeita on myyty Suomessa noin 300 000 kappaletta, mikä on melko paljon.

Kommentit suljettu.