Madeleine McCannin katoamisesta uusi dokumentti – nähdään TV5:llä

6788

Toukokuussa 2007 Kate ja Gerry McCann joutuivat kohtaamaan painajaisen lomamatkalla Portugalissa, kun perheen 3-vuotias tytär Madeleine katosi hotellihuoneesta vanhempien viettäessä iltaa läheisessä ravintolassa. Tästä käynnistyi mittava jamaailmanlaajuinen tutkinta, joka on yhä vailla loppuratkaisua.

Tuore dokumentti Madeleine McCann: Katoamismysteeri (The Madeleine McCann Mystery), joka nähdään 13.5. TV5llä, koittaa selvittää, mitä kohtalokkaana yönä todella tapahtui?

Dokkari perehtyy julkisuudessa runsaasti puhuttaneeseen tapaukseen pala palalta aina katoamisolosuhteista tutkinnan eri vaiheisiin sekä nykytilanteeseen.

Juttu jatkuu…

Kate ja Gerry vakuuttivat alusta asti uskovansa, että heidän tyttärensä kidnapattiin suoraan hotellisängystä. Vetoomukset Madeleinen kotiin palauttamiseksi eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta, ja tutkinta sai edetessään synkkiä sävyjä, kun syyttävä sormi osoitti lopulta myös vanhempia itseään. Teoriat katoamisyön tapahtumista ovat vaihdelleet vuosien varrella, mutta syyllinen on yhä hämärän peitossa.

Dokumentissa tapauksesta yksinoikeudella kertovat tutkinnan avainhenkilöt, McCannin perheen lakitiimi sekä useat rikosasiantuntijat ja tutkintaa alusta asti seuranneet toimittajat. Onko jäljellä enää toivoa Madeleinen löytämiseksi elossa?

Madeleine McCann: Katoamismysteeri – TV5 ma 13.5. klo 22.00

Tv-ohjelmien tiedot löytyvät ohjelma-oppaasta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone