Macaulay Culkinin muuttunut olemus sai aikaan somehurmoksen -”Näyttää aivan taideyliopiston professorilta”

culkin

Yksin kotona -elokuvasta maineeseen noussut Macaulay Culkin teki harvinainen julkisen esiintymisen American Music Awards -palkintogaalassa tiistai-iltana.

Culkin oli pukeutunut siniseen pukuun, kun hän meni lavalle palkintoseremonian aikana esittelemään ehdokkaat ja luovuttamaan parhaan miesartistin palkinnon Post Malonelle. Culkin näytti pirteältä ja hyvinvoivalta ja oli monen mielestä elämänsä kunnossa.

Tähden posiviitinen muodonmuutos huomioitiin myös sosiaalisessa mediassa. Twitter suorastaan räjähti iloisista kommenteista.

”Macaulay Culkin näyttää kuin parhaan ystäväsi isoveljeltä, joka on professorina taideyliopistossa, enkä sitä yhtään hullumpana”, eräs henkilö twiittasi.

View this post on Instagram

I struck a pose for the @amas

A post shared by Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on

38-vuotias Culkin tunnetaan parhaiten 1990-luvun Yksin kotona -hittikomedian ikonisesta lapsiroolista. Elokuva teki 10-vuotiaasta pojasta supertähden, ja rooli on seurannut häntä läpi elämän. Viime vuosina hänen on väitetty sortuneen päihteisiin ja näyttelijän ura on ollut jäissä. Nyt Culkin näyttää saaneen elämänsä takaisin raiteille.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone