Mac Millerin kuolinsyy selvisi – avustajaa kohtasi karmea näky räppärin kotona

Yhdysvaltalainen rap-tähti Mac Miller löydettiin kuolleena kotoaan San Fernando Valleysta. Kaliforniasta syyskuussa. 26-vuotiaan Millerin kuolinsyyksi on varmistunut yliannostus.

TMZ-sivuston julkaiseman kuolinsyytutkimuksen mukaan Miller kuoli fentalyynin, kokaiinin  ja alkoholin tappavaan yhdistelmään. Mitään yksittäistä ainetta ei löytynyt hänen kehostaan tappavaa määrää, mutta hänen kohtaloseen koitui aineiden yhteisvaikutus.

Kuolema luokiteltiin tahattomaksi yliannostukseksi. Itsemurhasta ei ole tutkimusten mukaan löytynyt viitteitä.

Räppärin yöpöydältä löytyi tyhjä viinapullo ja kylpyhuoneessa lojui tyhjä reseptilääkepurkki. Millerin taskusta löytyi 20 dollarin seteli, jolla hän oli nuuskannut kokaiinia.

Raportin mukaan Millerin avustaja löysi hänet elottomana makuuhuoneesta keskipäivällä. Avustajan mukaan Miller oli sängyssä ”rukousasennossa” eteenpäin polvituneena. Soittaessaan hätäkeskukseen avustaja kuvaili häntä ”siniseksi” ja hänen nenästä valui verta.

Miller julistettiin kuolleeksi kotona. Hän kamppaili pitkään päihdeongelmien kanssa. Kaikesta huolimatta Millerin piti lähteä kiertueelle lokakuussa. Hän kertoi Twitterissä odottavansa kiertuetta niin paljon, että toivoisi sen alkavan huomenna.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone