'Maailmassa on jo riittävästi kärsimystä', paluuta tekevän Phil Collinsin 'vastainen' liike aktivoituu

Genesis-yhtyeestä ja menestyksekkäästä soolourastaaan tunnettu Phil Collins julkaisi viimeksi albumin vuonna 2002. Mies oli jo eläkkeellä…kunnes viime viikolla Collins ilmoitti haluavansa lastensa näkevän isäpapan vielä tositoimissa. Luvassa on uusi levy ja kiertue.

Collins on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä artisteista. Maailmanlaajuisesti Collinsin levyjä on myyty 150 miljoonaa kappaletta.

64-vuotiaan Collins paluu ei ole kaikkien mieleen. Collinsin aktivoitumisen ’estämiseksi’ kerätään nettiadressia. Change.orgin vetoomus ’Phil Collins must be stopped’ on kerännyt yli 700 allekirjoitusta.

”There is far too much suffering in the world as it is. This must be stopped.”

”I hate Phil Collins and his bloody dull music”

(Standard.co.uk)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

  1. Ilmeisesti lapsia, jotka eivät tunne Collinsin koko uraa. Harva laulaja on vetänyt Progesta Jazziin asti kaikkea ja menestyksellä. Yhtälailla vähän on sooloartisteja, jotka paukuttaa rumpuja yhtä hyvin, kuin Phil. Phil kuuluu kiistatta planeetan parhaimpien rumpaleiden joukkoon.

  2. Kyllä on törkeetä porukkaa. Vaikka Philin myöhäisempi tuotanto on heikkoa, niin hänellä on hieno meriitti musiikin saralla kuten Voi, voi toteaa.

    Ja eihän sitä ikinä tiedä vaikka tekisi jotain hyvääkin, koska paukkuja siihen ainakin on.