”Maailman kuumimman isoäidin” nakukuva oli liikaa Instagramille – kokee kohdanneensa vääryyttä

Australialainen Gina Stewart kutsuu itseäään ”maailman kuumimmaksi isoädiksi”. Hän nousi maineeseen selviydyttyään Maxim’s Finest Australia-kilpailun finaaliin aiemmin tänä vuonna.

48-vuotiaalla kaunottarella on neljä iältään 4 – 27-vuotiasta lasta sekä yksivuotias lapsenlapsi.

Kilpailun myötä Stewartista on satsannut sosiaaliseen mediaan. Hän on jakanut itsestään yli 200 paljastavaa kuvaa Instagramissa, jossa hänellä on yli sata tuhatta seuraajaa.

Viime viikonloppuna Stewart laittoi Instagram-.tililleen kuvan, jossa hän istuu alastomana tuolilla. Moderaattorin mielestä kuva rikkoi palvelun sääntöjä, joten se poistettiin Instagramista.

Stewart kertoi Daily Mail Australian haastattelussa, että tapaus harmittaa häntä ja hän on ollut yhteydessä Instagramiin. Hän kokee kohdanneensa vääryyttä, sillä hänen mielestä palvelu hyväksyy huomattavasti paljastavampia kuvia.

”Nuodatin Instagamin sääntöjä. Kuvassa ei näy nännejä. Se on alaston sivuprofiilikuva, jossa olen hiusteni peittämänä. Olen pyytänyt Instagamia hyväksymään kuvan”, hän perustelee.

Kiistelty kuva on edelleen katsottavissa Twitterissä. Alempana ”maailman kuumimman isoäidin” muita otoksia Instagramista.

Stewart kertoo käyneensä rintojen suurennusleikkauksessa 11 vuotta sitten. Muita kauneusleikkauksia ei hänen mukaan ole tehty. Hän on suunnitellut implanttien poistoa terveyssyistä.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone