Liigaseura Jukurit teki palkittavan maanpuolustusteon

Vuoden maanpuolustusteko 2018 tunnustuspalkinto on myönnetty jääkiekkojoukkue Mikkelin Jukureille ennakkoluulottomasta, tuloksellisesta ja näkyvästä yhteistyöstä vapaaehtoisen maanpuolustuksen ja Puolustusvoimien ja kanssa.

Liigaseura Jukurit on tehnyt parin vuoden ajan näkyvää yhteistyötä Puolustusvoimien ja vapaaehtoisen maanpuolustuksen kanssa. Tämä yhteistyö on sisältänyt mm. joukkueelle räätälöidyt vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen harjoituksen ja ammuntapäivän sekä veteraanien luona vierailun Kyyhkylän hoitokodissa.

Viime vuonna yhteistyössä toteutettu Suomi 100-teemainen juhlaottelu saa tänä vuonna jatkoa, kun Jukurit-Ilves -ottelu pelataan 7.12. Puolustusvoimat 100 vuotta -juhlateemalla. Kotijoukkue nähdään M05-maastopukua jäljittelevissä peliasuissa.

Ottelussa käytetyt teemapaidat huutokaupataan ja tuotot ohjataan lyhentämättömänä vapaaehtoisen maanpuolustuksen hyväksi.

Jukureiden aktiivisuus ja yhteistyöhakuisuus on tuonut maanpuolustukselle paljon positiivista näkyvyyttä eri medioissa. Jukurit ovat hienosti toteuttaneet ’Maapuolustus kuulu kaikille’-teemaa”, kiittää Suomen Reserviupseeriliiton puheenjohtaja Mikko Halkilahti.

Hieno yhteistyömme on jo tähän saakka pitänyt sisällään juhlaotteluiden ja teemapaitojen lisäksi myös veteraanivierailua, joukkueen maanpuolustusharjoituksia ja muita näkyviä elementtejä. Yhteistyö on ollut mielekästä ja helppoa meille kaikille ja olemmekin sopineet yhteistyön jatkosta vuoteen 2021 saakka”, toteaa myynti- ja markkinointituottaja Henna Huuhka.

Palkinto luovutetaan joulukuun 7. päivänä Mikkelissä pelattavan liigaottelussa Jukurit – Ilves.

Vuodesta 2001 lähtien myönnetty Vuoden maanpuolustusteko tunnustuspalkinto on aikaisemmin myönnetty mm. Kadettikunnalle, Hamina Tattoolle ja vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen kouluttajille.

(Suomen Reserviupseeriliitto ry)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone