Lauri Karhuvaara palaa televisioon – juontaa katsojien toivomaa tanssiohjelmaa

lauri karhuvaara kesa

AlfaTV kuvaa ja esittää 16-osaisen Tanssi kanssain -ohjelman, jonka isäntänä häärii kansasuosikki Lauri Karhuvaara.

Ensimmäinen jakso nähdään AlfaTV:ssä keskiviikkona 22. elokuuta 2018. Lisäksi ohjelma tulossa katsottavaksi suoratoistopalveluun, osoitteeseen: www.permanto.fi

Musiikin ja tanssin värittämässä tunnin mittaisessa ohjelmajakson juontaja Lauri Karhuvaara on tullut suomalaisyleisölle tutuksi Huomenta Suomen pitkäaikaisena juontajana. Viime aikoina hän on ollut juontajapestissä muun muassa senioriristeilyillä.

Kesällä Laurin haastatteluun saadaan mittava joukko tähtiesiintyjiä maamme huipulta. Lisäksi ohjelmaan tulee monia muita henkilöhaastatteluja, tanssilavojen ja yhteistyökumppaneiden esittelyitä.

Alfa Tv vastaa tanssikansan huutoon, sillä Yle lopetti Kesäillan valssi -ohjelman muutama vuosi sitten. Tanssi kanssain -ohjelmaa kuvataan tänä kesänä kahdeksalla tanssilavalla ympäri Suomea.

– Upeaa, että pitkän odotuksen jälkeen saadaan tanssiohjelmaa televisioon ja sitä kautta myös ihmisille koteihin. Pian voi heittää matot ja tuolit syrjään kotosalla, kun Tanssi kanssain alkaa. Luvassa siis mahtavaa tanssi- ja iskelmämusiikin ilottelua, yksi esiintntyjistä, laulaja Heidi Pakarinen iloitsee.

Katso päivän TV-ohjelmat ohjelmaoppaasta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone