Kuolemantuomion saanut rocktähti kokemassa ihmeparannuksen – "uskomattoman positiivinen uutinen"

Brittiläinen rockmuusikko Wilko Johnson on päässyt pois sairaalasta, jossa hänen syöpäkasvainta yritettiin poistaa yhdeksän tuntia kestäneessä leikkausoperaatiossa.

Classic Rockin mukaan Johnsonin terveydentilan on ”edistynyt erinomaisesti”, sillä merkittävä osa haimaan, vatsaan ja pernaan levinneestä syöpäkasvaimesta saatiin poistettua. 66-vuotias Johnson on parhaillaan toipumassa kotonaan .

Entiselle Dr. Feelgood -kitaristille annettiin vain 10 kuukautta elinaikaa, kun hänellä todettiin parantumaton haimasyöpä tammikuussa 2013. Johnson ei luovuttanut sairauden edessä, vaan hän lähti jäähyväiskiertueelle, joka ylsi Suomeen saakka.

Nyt hänen Facebook-sivuillaan kerrotaan seuraavaa:

– Olemme varmoja että olette yhtä iloisia kuin mekin kuullessanne, että Wilkon terveydentila on edistynyt ja hän on toipumassa kotonaan leikkaukdesta. Luonnollisesti hän on erittäin väsynyt vaativan leikkauksen jälkeen ja hänellä kestää aikaa toipua. Hän pyyttää kunnioittamaan hänen yksityisyyttään, mutta meidän oli suorastaan pakko kertoa teille tämä uskomattoman positiivinen uutinen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone