Kulttibändin laulaja lyttää Metallican: ”He ovat menettäneet kyvyn soittaa metallia”

Hevimammutti Metallicalla on tapana esittää yllättäviä cover-versioita konserteissaan. Kohteena on yleensä joku ”paikallinen bändi”.

Näin tapahui myös Sveitsin Zurichissä, missä yhtye esitti oman versionsa paikallisen metallipioneerin Celtic Frostin kappaleesta Procreation Of The Wicked. (katso esitys alta)

Celtic Frostin keulahahmo Tom Gabriel Fischer, 56, ei riemastunut näkemästään ja kuulemastaan. Hän kertoo näkemyksistään Rolling Stone-lehden haastattelussa. Fisherin mielestä San Franciscon metallijättiläiset ”pilasivat kappaleen” ja se oli hänestä nöyryyttävää. Erityisesti hän arvostelee Metallican nykyistä soittokuntoa.

”Miksi he eivät lopeta tiluttelua? Minun mielestäni he ovat jo kauan siten menettäneet kyvyn soittaa kunnollista metallia. Pitäisikö minunkin mennä lavalle ja esittää todella kurja versio heidän Hit The Lights -kappaleestaan, ja tehdä pari sataa balanssiin liittyvää virhettä.”

Vuonna 1984 perustettu Celtic Frost tunnetaan black- ja goottimetalin edelläkävijänä. Yhtye lopetti toimintansa vuonna 2008, jonka jälkeen Fischer on vaikuttanut muun muassa Triptykon -yhtyeessä. Guitar World -lehti on valinnut hänet ”kaikkien aikojen parhaat metallikitaristit” -listalle sijalle 32.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Se on tiluttelua, löysää kuraa, vetivät jätkät ihan hyvää settiä mötörheadilta, mutta nyt kyllä köpöttää aika lenkkua veiviä.

Kommentit suljettu.