Kuka sitä Big Brotheria katsoo – tilastojen mukaan lähes puolet suomalaisista!

big brother suomi

Nyt saa kytätä.

Big Brother Suomi on noussut syksyn suureksi tv-ilmiöksi. Big Brother on tavoittanut syksyn aikana 2,6 miljoonaa katsojaa, eli lähes puolet koko maan väestöstä!

Ruudussa 24/7 -palvelun kahta streamia on käynnistetty kauden aikana yhteensä noin 17 miljoonaa kertaa. Keskimäärin 24/7 -streameja startataan noin 300 000 kertaa päivässä.

Jimin päivittäisiä koostejaksoja ja Nelosen sunnuntain liveä on puolestaan käynnistetty Ruudussa yhteensä 5,1 miljoonaa kertaa. Lisäksi ohjelman kohokohdista kerätyt klipit ovat keränneet Ruudussa 6,1 miljoonaa käynnistystä. Yhteensä Big Brother -sisältöjä on siis käynnistetty pelkästään Ruudussa peräti yli 29 miljoonaa kertaa.

BB-viikon kohokohta on sunnuntaisin Nelosella nähtävä suora lähetys – Elina Kottosen juontamien lähetysten keskikatsojamäärä on ollut 413 000 katsojaa.

Jimillä puolestaan nähdään suorana lähetyksenä päivittäiset koosteet talon tapahtumista. Alma Hätösen ja Kimmo Vehviläisen juontamia livelähetyksiä on päivittäin seurannut keskimäärin 211 000 katsojaa.

Big Brother Suomi pääsee hurjiin tavoittavuuslukuihin myös niin kutsutuilla TotalTV-luvuilla, joilla lasketaan ohjelman tavoittavuus Ruudussa sekä kaikkina tv:n esityskertoina.
Big Brotherin lukujen voidaan sanoa olevan todella poikkeuksellisia, sillä ohjelma on syksyn aikana tavoittanut tv:ssä ja Ruudussa yhteensä noin 2,6 miljoonaa suomalaista, eli noin 49 prosenttia koko Suomen väestöstä.

Nuorten, 15–34-vuotiaiden naisten keskuudessa ohjelma on tavoittanut huimat 65 prosenttia väestöryhmästä. 25–44-vuotiaiden miesten ja naisten kohderyhmässä Big Brother Suomi on tavoittanut niin ikään kunnioitettavat 62 prosenttia väestöryhmästä.

BB:n Instagram-tili on kerännyt jo yli 52 000 seuraajaa.

Big Brotherin kaksituntinen suora finaalilähetys nähdään sunnuntaina 10.11. klo 21 Nelosella.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone