Krista Kososen tähdittämän Mister8-sarjan traileri julki: ”Oli hauska hetken olla Marian saappaissa pyörittelemässä kahdeksaa miestä”

Krista Kososen ja Pekka Strangin tähdittämän Mister8 -sarjan traileri on nyt julki. Voit katsoa trailerin alta.

Tumman puhuva ja romanttinen komediasarja tulee katsottavaksi Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun 31.1

Helsingissä kuvattu kahdeksanosainen sarja kertoo Mariasta (Kosonen), jolla on mies jokaiselle viikonpäivälle. Siksi moni tavallinen asia näyttää suhdesopassa kummalliselta.

Sarjassa näyttelevät lisäksi Amir Escandari, Chike Ohanwe, Olli Rahkonen, Joonas Saartamo, Ville Tiihonen, Jari Virman ja Elias Westerberg.

Mister8-alkuperäissarjan on käsikirjoittanut Vesa Virtanen. Sarjan idea syntyi tuottaja Jani Pösön ja Jussi-palkitun ohjaajan Teemu Nikin yhteistyönä. It’s Alive Films -tuotantoyhtiötä pyörittävän kaksikon aiempiin yhteistöihin lukeutuvat muun muassa Venla-palkitut #lovemilla ja Sekasin -tv-sarjat sekä Nimby-elokuva. 

–  Oli hauska hetken olla Marian saappaissa pyörittelemässä kahdeksaa miestä. Kokemus opetti itsestäni sen, että olen kohtalaisen tylsä ja perinteinen mitä tulee parisuhteisiin. Olen halunnut tehdä Teemu Nikin kanssa töitä ja projekti oli juuri niin erikoinen kuin häneltä odotinkin. Oli mahtavaa, heittää Krista Kosonen pilkettä silmäkulmassaan.

– Monen mustan komedian jälkeen halusin tehdä mustavalkoisen sellaisen, ja lopputulos saattaa olla vuosikymmenen tyylikkäimpiä komedioita, ohjaaja Teemu Nikki pohtii.  

– Saattaa olla, että kyseessä on ensimmäinen suomalainen neo noir -komediakommentoi tuottaja Jani Pösö. 

Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela toteaa, että Mister8 on tavanomaisesta poikkeava rakkaustarina, ja se täydentää hyvin Elisa Viihde Viaplayn alkuperäissarjavalikoimaa.

”Sarjatarjontamme laajeni kertaheitolla joulukuussa kun Elisa Viihde ja Viaplay yhdistyivät yhdeksi Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluksi. Yhdestä palvelusta löytyvät nykyisin suositut alkuperäissarjat Hollywood-uutuudet, eniten kotimaisia elokuvia sekä runsaasti klassikkosarjoja ja lastenohjelmia.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone