Kotimainen vakoojatrilleri Nyrkki on valittu ainoana suomalaissarjana Cannesiin

Elisa Viihteen 1950-luvulle sijoittuva vakoojatrilleri Nyrkki (Shadow Lines) on valittu ainoana suomalaissarjana mukaan MIPTV-konferenssin draamatapahtumaan (MIPDrama Buyers Summit) Cannesiin, jossa näytetään tänä vuonna 10 sarjaa.

Tuotantovaiheessa oleva Nyrkki esitellään johtaville tv-sarjojen ostajille MIPDrama Buyers Summitissa 7.4.2019 osana tv-alan merkittävää vuosittaista MIPTV-konferenssia.

”Oli ihana kuulla, että Nyrkin materiaali on vakuuttanut kansainvälisen raadin. Meillä oli jo kuvauksissa olo, että nyt syntyy jotain erilaista ja toimivaa. Palaset loksahtivat kohdilleen. Nyrkkiä on ollut ilo kuvata ja uskon, että se ilo ja tekijöiden ammattitaito on tarttunut myös materiaaliin”, kommentoi Nyrkki-sarjan pääohjaaja AJ Annila.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

aj annila 1
AJ Annila toimii Nyrkin pääohjaajana.

Esittelytilaisuuteen pääsevät sarjat valitsee ammattilaisraati, joka painottaa valinnassaan käsikirjoituksen ja tuotannon laatua, omaperäisyyttä sekä maailmanlaajuista kiinnostavuutta.
Viime vuonna Elisa Viihteen alkuperäissarjoista mukaan pääsivät Bullets ja Ivalo, joista Bullets äänestettiin vuoden kiinnostavimmaksi draamasarjaksi ja palkittiin Coup de coeur -palkinnolla.

”Elisa Viihteen alkuperäissarjat ovat herättäneet myös kansainvälistä kiinnostusta. Viime syksynä julkaistu Bullets ja parhaillaan tuotannossa oleva Kaikki synnit on palkittu kansainvälisesti. On upeaa olla mukana kehittämässä suomalaista draamatuotantoa kansainväliselle tasolle”, Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela iloitsee.

Myös Elisa Viihteen alkuperäissarja Kaikki synnit palkittiin tammikuussa Göteborgin elokuvajuhlien tv-draamakilpailussa parhaasta käsikirjoituksesta. Sarja tulee katsottavaksi Elisa Viihteen Aitioon huhtikuussa 2019.

Kymmenosainen Nyrkki-sarja tulee katsottavaksi Elisa Viihteen Aitioon syksyllä 2019. Mesta.net vieraili sarjan kuvauksissa syksyllä. Lue juttu alta:

AJ Annila kuvaa Elisa Viihteen uutta jännityssarjaa – kuvauksissa lähdettiin nostalgiselle lättähattuajelulle

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone