Kotimainen metalliryhmä juhlistaa 20-vuotista taivaltaan omalla festarilla

unnamed (2)

Kotimaisen hybridimetallin kärkinimi Shade Empire viettää tänä keväänä 20-vuotissynttäreitään. Tasaluvun kunniaksi yhtye tarjoaa faneilleen ainutlaatuiset juhlat kotikaupungissaan Kuopiossa sekä Helsingissä ja Tampereella.

Kaksipäiväinen Hatefeast-festivaali järjestetään Kuopiossa 24.-25.5. Bändi halusi festareille mukaansa soittamaan yhtyeitä, jotka jollain tapaa liittyvät Shade Empiren uraan. Perjantaina vuoron saa Shade Empiren lisäksi Deathchain- ja Jess and the Ancient Ones -jäsenistöstä koostuva Winterwolf. Perjantain kattausta komistaa myös Bathory-versioinneistaan kiitosta kerännyt, Ruotsin Moonsorrowiksikin tituleerattu Ereb Altor.

Lauantaina Shade Empirin ohella tarjolla on suomalaisen death metallin legenda Demilich ja Sami Jämsenin luotsaama, pitkään hiljaiseloa viettänyt ja nyt uutta tulemistaan tekevä Survivors Zero. Illan avaa keväällä uuden albuminsa julkaiseva Soulfallen ja väliaikamusiikista huolehtii mystinen DJ Carlo Rossi.

Hatefeastin perjantai-illassa kuullaan ensimmäistä (ja viimeistä?) kertaa Shade Empiren Omega Arcane -albumi kokonaisuudessaan ja lauantaina by request -setti, jossa fanit saavat päättää mitä yhtyeen 20-vuotiselta uralta halutaan kuulla. Lauantaina lavalle tul(l)ee nousemaan myös bändin entisiä jäseniä sekä mahdollisesti myös levyillä vierailleita muusikoita.

Kuopion juhlallisuuksien lisäksi yhtye esiintyy Ereb Altorin ja Soulfallenin kanssa 22.5. Helsingissä (On The Rocks) ja 23.5. Tampereella (Jack the Rooster). Keikat toteutetaan by request -teemalla, eli valta on faneilla. Äänestysohjeet ja -osoitteet julkaistaan pian Shade Empiren some-kanavissa.

Hatefeast-festivaali 24.-25.5. Ravintola Ottopoika, Kuopio

Perjantai:
Winterwolf
Ereb Altor(SWE)
Shade Empire (Omega Arcane-spesiaali)

Lauantai:
Soulfallen
Survivors Zero
Demilich
Shade Empire (by request -spesiaali)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone