Kotimainen metallibändi yllättää – keikka Helsingin Jäähallissa

BeastInBlack_2019_2

Kautta maailmaa vahvan fanipohjan kasvattanut kotimainen metallibändi Beast In Black konsertoi Helsingin Jäähallissa loppuvuodesta. Perjantaina 13. joulukuuta toteutuva Beast In Black Friday -keikka toimii yhtyeen menestyksekkään keikkavuoden loppunäytöksenä ja on syksyn ainoa esiintyminen Suomessa.

Ennen Beast in Blackia Jäähallin lavalla esiintyy illan erikoisvieraana nähtävä Lordi. Keikan liput tulevat myyntiin Lippupisteessä perjantaina 24. toukokuuta.

Suurimmalta osin loppuunmyydyn kevään 2019 Euroopan-kiertueen jälkeen meillä on ilo ja kunnia viedä Beast In Black sille tasolle ja paikkaan, jonne musiikkimme ja esiintymisemme kuuluu”, hehkuttaa lauluntekijä ja kitaristi Anton Kabanen.

Kaksi pitkäsoittoa, ”Berserker” (2017) ja ”From Hell With Love” (2019), julkaissut yhtye lupaa, että ”kukaan ei lähde hallista ilman tyytyväistä virnettä kasvoillaan.”

Bändin nopea nousu on osoitus siitä, että fanimme ovat todella päästäneet Beast In Blackin sydämiinsä tällä unohtumattomalla matkalla. Juhla ei tietenkään olisi täydellinen ilman täydellistä erikoisvierasta ja rikoskumppania, kaikkien rakastamia hirviöitä, Lordia!” 
 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

Kommentit suljettu.