Kotimainen kulttibändi tekee comebackin – ”Aikaa on kulunut ja planeetat siirtyneet outoihin asemiin”

Plutonium
Helsinkiläisyhtye Plutonium 74 aktivoituu jälleen ja esiintyy marraskuussa livenä ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen.
Lauantaina 30. marraskuuta Helsingin Tavastia-klubilla järjestettävän konsertin ennakkoliput tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 28. kesäkuuta klo 9:00.
Plutonium 74 julkaisi debyyttilevynsä Pasilasta Kallioon vuonna 2003. Toinen pitkäsoitto Peittoalueen Ulkopuolella ilmestyi vuonna 2008. Yhdeksänhenkinen orkesteri saavutti nopeasti kulttistatuksen ja huikean live-yhtyeen maineen hurmoksellisilla keikoillaan.
Juttu jatkuu kuvan jälkeen:
ylermi rajamaa
Bändin laulaja-kosketinsoittaja Ylermi Rajamaa tunnetaan paremmin näyttelijänä. Hän on esiintynyt elokuvissa Kaikki oikein ja Olavi Virta ja sekä Elisa Viihteen Pää edellä sarjasta.
Hän kommentoi yhtyeen paluuta kryptisin sanakääntein:
”Tässä nyt on ollut vähän laaberia ja villi linja, mutta saimme äsken kummallisen sääfaxin offiisiimme. Siinä oli jotain ihmeellisiä merkintöjä sijainnista ja päivämäärästä. Palataan tähän pian. Sitten viimeisen keikkamme, joulukuussa 2016 alkaneella legillä joukkiomme on poltellut kynttilöitänsä vain toisesta päästä ja etsinyt spörbeleitään. Musiikkia tehdessä lähtökohtamme on aina ollut se, että tuon luovan prosessin tulee olla innostava ja hauska. Tämän vuoksi emme ole pitäneet kiirettä kolmannen levyn kanssa ja uskomme, että se tulee myös kuulumaan lopputuloksessa. Takaisin faxiin. Aikaa on kulunut ja planeetat siirtyneet outoihin asemiin. Soitamme tästä johtuen keikan Tavastialla 30.11.2019. Lavalla saattaa esiintyä myös tuttuja vikaeiraajia. On siis tullut taas aika tähytä horisonttiin, irrottaa jöölingit ja lekottaa alus. Kivutaan siis jalkaperteille ja heitetään Mustanparran tipat naamariin. Älkää jääkö ahteriin vaan hankkikaa liput keikalle HETI!”
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone