Kotimainen festivaali siirtyy kesän alusta kesän loppuun: ”Tuomme ilon ja toivon pilkahduksen festarikesästä”

333

Kesäkuun alussa festarikesää avannut Saaristo Open tullaan tänä vuonna näkemään Kaarinassa poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi kesän päätösfestivaalina 28.-29.8.2020.

Tapahtuman promoottorin Kalle Keskisen mukaan päätös oli helppo.

”Vaikka rajoitukset yleisötapahtumien järjestämisestä loppuvat toukokuun loppuun, haluamme, että Saaristo Openin vieraat voivat nauttia tapahtumasta rauhallisin mielin. Saaristo Openilla on vahvat perinteet ja vakiintunut asiakaskunta, meille on ensisijaisen tärkeää festarikansamme terveys ja turvallisuus ja siksi teemme siirron kesän alusta kesän loppuun”, Kalle Keskinen kertoo.

Saaristo Openin ohjelmistoon tulee muutoksia ja tapahtuma palautuu kaksipäiväiseksi, mutta osa jo julkaistusta artistikattauksesta säilyy.

”Tilanne on meille vaikea ja vaikka peruuttaminen olisi ollut meille taloudellisesti kannattavin ratkaisu, haluamme saada perinteen jatkumaan ja ihmisille kivaa odotettavaa tämän vaikean ajan keskelle”, Keskinen jatkaa.

”Olemme surullisia vallitsevasta tilanteesta, mutta samalla siirrosta helpottuneita. Tuomme tämän vaikean tilanteen keskelle ihmisille ilon ja toivon pilkahduksen festarikesästä. Asiakkailta toivomme joustavuutta ja ymmärrystä” Keskinen jatkaa.

Kaikki jo ostetut liput käyvät sellaisenaan elokuulle siirrettyyn festivaaliin. Kolmen päivän lipun ostaneet voivat hakea halutessaan hyvityksen tapahtuman lyhennyttyä lipun ostopaikasta (Lippu.fi ja Tiketti).
Mahdolliset lippupalautukset voi tehdä huhtikuun loppuun saakka myyntipisteissä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Hienoa että nämä konsertit yritetään pelastaa.Toivottavasti lipun ostaneet antaa vähän armoa eivätkä ala kinuamaan hyvityksiä,että saadaan jotkossakin nauttia elävästä musiikista. Ahneus on nimittäis yksi seitsemästä kuoleman synnistä.

Kommentit suljettu.