Koomikoiden Vain elämää keväällä TV5:n ohjelmistossa

TV5 esittää ensi keväänä historiansa suurimman kotimaisen tuotannon, jota tähdittävät suosikkikoomikot Pirkka-Pekka Petelius, Pirjo Heikkilä, Sami Hedberg, Miitta Sorvali, Heikki Silvennoinen ja Jarkko Tamminen.

Koomikot perustuu Ruotsissa ja Norjassa katsojaennätyksiä rikkoneeseen menestysformaattiin En Clown till Kaffet. Formaatin on luonut ruotsalainen Felix Herngren, joka tunnetaan Suomessa mm. Solsidan-sarjan näyttelijänä. Koomikot tuo ruutuun kuusi Suomen eturivin koomikkoa, jotka kukin omassa jaksossaan käyvät elämäänsä ja uransa käännekohtia läpi. Sarja on kuin Vain elämää, mutta nyt tähtinä loistavat komedian kärkinimet.

Jokaisessa jaksossa koomikot saavat myös uusia kokemuksia, kun he selviytyvät mitä erilaisimmista tehtävistä ja käyvät päähenkilön elämää läpi yhdessä. Lisäksi jakson päähenkilö heittäytyy aitoon valheenpaljastustestiin.Kaikki huipentuu aina illallisesitykseen, jossa jakson päähenkilö yllätetään täydellisesti hänen uraansa vahvasti liittyvällä komediaesityksellä.

Koomikot nähdään keväällä TV5:lla.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone