Konttori-sarjasta on tullut Sami Hedbergin lempilapsi – ”Tuntui siltä, kuin olisi mennyt oikealle työpaikalle”

sami hedberg konttori 3

Brittiläisen kulttisarjan Konttorin suomalaisversio on edennyt jo kolmanteen kauteensa. Elisa Viihteessä julkaistulla kolmannella kaudella pääosassa nähdään tietenkin Sami Hedbergin esittämä toimistopomo Markkasen Pena.

Markkasen roolista on tullut Hedbergille lempilapsi, jonka rooliin on kiva palata. Hän toteaa, että sarja on kehittänyt häntä näyttelijänä.

”Ensimmäisellä kaudella pääsin sisälle Markkasen hahmoon Janne Reinikaisen avustuksella. Toisella kaudella saimme kuvauksissa enemmän vapauksia ja samalla meistä muodostui hyvä tiimi. Kolmatta kautta tehdessä tuntui siltä, kuin olisi mennyt oikealle työpaikalle”, Hedberg sanoo.

Hedbergin mielestä Konttorin erikoisuus piilee siinä, että se antaa vapaat kädet tekijöilleen.

”Se on hyvä asia konseptin kannalta. Konttorissa voi käsitellä paljon sellaisia asioita, joita ei voi käsitellä muissa sarjoissa. Minussa asuu pieni perfektionisti, joten on hienoa että Konttorissa on aistittavissa myös selkeä kehityskaari.”

konttori press 3

Hedberg on huumorin suhteen lähes kaikkiruokainen, mutta erityisesti häntä kiehtoo huumori, jossa on mukana ripaus älykkyyttä.

Konttorin kolmannella kaudella käsitellään maahanmuuttoa ja eri vähemistöjä. Mukana on herkkiäkin kohtauksia.

”Tein Antti Reinin kanssa kohtauksen, jossa olen purskahtamassa itkuun. Sain kaivettua esille aidohkon tunteen ja se tuntui hienolta. Myös vakavan roolin tekeminen on alkanut kiinnostaa minua. Draaman tekeminen olisi kiva haaste”, Hedberg toteaa.

Vapaa-ajallaan hän katsoo mieluummin historia-aiheisia sarjoja kuin komediaa.

”Mieluiten katson tositapahtumiin perustuvia draamoja ja historiallisia elokuvia. Scifi-elokuvia katson vähemmän. Viime aikoina olen katsonut Netflixistä kaikki sarjat ja elokuvat, jotka liittyvät Roomaan tai keskiaikaan ja joissa on kuninkaita ja ritareita”, Hedbeg listaa lopuksi.

Konttoria voi katsoa Elisa Viihteen Aitiosta,.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone