Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelällä edessään suuri haaste, vaikka hallikauden tulos on Euroopan toiseksi paras

Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä teki hienon tuloksen Ranskan Val-de-Reuilin kansainvälisessä hallikilpailussa. 14,20 riitää Euroopan hallitilastoissa peräti kakkospaikalle.

Mäkelällä on kuitenkin edessään suuri haaste – jostain pitäisi löytyä rahoitus täysipäiväisen valmentajan palkkaamiseen.

Mäkelä kirjoittaa asiasta somessa:

”Mulla on kaksi tavoitetta keväälle! Löytää rahoitus valmentajan palkkaamiseen jotta yhteistyö voisi olla jokapäiväistä. 2. Harjoitella paremmin ja laadukkaammin kuin koskaan aijemmin (vaatii osittain onnistumista kohdassa 1.”

Ennen joulua Mäkelä harmitteli somepostauksessaan saamiaan tukisummia ja sponsorituen vähyyttä.

View this post on Instagram

It's a wrap! Time to get back to training. I'm super motivated for the super summer 💪😁 Mulla on kaksi tavoitetta keväälle! 1. Löytää rahoitus valmentajan palkkaamiseen jotta yhteistyö voisi olla jokapäiväistä 🤩(vuoden alusta ollut vain 3-4 valmennuksellista harjoitusta viikossa 🙄) 2. Harjoitella paremmin ja laadukkaammin kuin koskaan aijemmin🏋🏼‍♀️🏃🏼‍♀️ (vaatii osittain onnistumista kohdassa 1 🤔) Hyviä juttuja on jo tapahtunut ja kerron niistä pikapuoliin täällä! Panostus valmennukseen on tähdätty lähemmäs kesää resurssien mukaan mutta olis hienoa päästä kunnolla hommiin jo nyt etenkin kun kevään treenikauteen tuli kuukausi lisää aikaa MM kisojen peruuntumisen takia. Pitäkää peukkuja👍 sitä tarvitaan yhtä paljon arjessa kuin kisoissakin 🤗 Kiitos kaikille onnitteluista ja tsempeistä! 📸 @lightrayproduction

A post shared by Kristiina Mäkelä (@maniitsirk) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone