Kohudokumentaristi Morgan Spurlock tunnusti ikäviä asioita menneisyydestään – ”En ole viaton mies”

Sub.doc: Koulutusjärjestelmät Morgan Spurlockin puntarissa. Koulutusjärjestelmät puntarissa. Suomen kehuttu koulutusjärjestelmä kiinnostaa myös Morgan Spurlockia, joka tutustuu suomalaiseen kouluun. Mitä USA:ssa pitäisi tehdä koulutuksen kehittämiseksi? Amerikkalainen dokumenttisarja. SUB.

Kuvassa Morgan Spurlock.

Oscar-ehdokkaanakin ollut dokumentaristi Morgan Spurlock, 47, on julkaissut avoimen kirjeen, jossa hän kertoo muun muassa olleensa yliopistoaikoina syytettynä raiskauksesta.

Lisäksi hän kertoo maksaneensa korvauksia eräälle naispuoliselle avustajalleen, joka syytti häntä seksuaalisesta häirinnästä. Tapauksesta on kahdeksan vuotta. Hän kertoo myös olleensa uskoton kaikille kumppaneilleen.

Spurlock kiistää olevansa viaton sivustaseuraaja Me too -kampanjan keskellä. Hän kertoo ihmetelleensä, miksi hänen tekosensa eivät ole nousseet esille lukuisten paljastusten joukossa.

”Jos aion edustaa itseäni ihmisenä, joka on rakentanut uransa totuuden löytämiselle, on tärkeää kertoa totuus”, hän kirjoittaa.

Spurlock tunnetaan parhaiten vuonna 2004 ilmestyneestä dokumenttielokuvastaan Super Size Me, jossa hän esitteli McDonald’s-ruoan terveydellisiä vaikutuksia. Hänen muita dokumentteja ovat mm. Missä luuraa Osama bin Laden? ja Greatest Movie Ever Sold.

Avoin kirje löytyy TMZ:n sivuilta.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone