Kesähitin vuonna 2010 tehnyt suomalaisyhtye tekee comebackin

kymppilinja

Vuonna 2010  kesähitillään Minä (feat. Mariska) suosioon noussut Kymppilinja julkaisee kahdeksan vuoden jälkeen uutta musiikkia. Trio tekee comebackin alkuperäisellä kokoonpanolla Janne Ordén, Niko Lith ja Sami Grönroos.

Kappaleen kertosäkeestä tuli suosittu kesähokema: ”Muru hei, takki auki. Täältä tulee haupi, joka susta tykkää.”

Minä -kappale nousi vuonna 2010 Suomen myydyimmäksi singleksi ja se valittiin The Voicen äänestyksessä ”viralliseksi kesähitiksi”. Kappaleen single myö yli 11 000 kappaletta eli kultalevyrajan ylittävän määrän.

Maaliskuussa 2012 yhtye lopetti kesken uuden levyn työstämisen.

”Tässä on ollut jo muutaman vuoden fiilis, että hommat jäi pahasti kesken aikoinaan. Kuten ne jäivätkin. Pikkuhiljaa sen jälkeen, kun päästiin keskenään juttelemaan menneistä asioista ja fiiliksistä, hiipi ajatus että pakko tämä on joku päivä saattaa arvoiseensa päätökseen. Oltiin viime talvena esiintymässä SuomiLove -ohjelmassa mikä loi viimeisen sykäyksen sille että nyt tai ei koskaan.”

Uusi Aallot-single julkaistaan perjantain vastaisena yönä. Kuluvana kesänä Kymppilinjan on voinut nähdä keikkalavoilla muub muassa RMJ:ssä sekä Summer Upissa. Lisää keikkoja on luvassa.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone