Keisari Aarnio alkaa tänään ja koukuttaa heti – ”Kari Hietalahti tekee yhden kovimmista rooleistaan”

2017-11-08 Kari Hissu Hietalahti - Keisari Aarnio

Original filename
_DSC6376.NEF

Tositapahtumiin perustuva rikosdraama Keisari Aarnio alkaa lauantaina Nelosella kello 21.00.

Sarja perustuu Susanna Reinbothin ja Minna Passin kirjaan, joka kertoo huumepoliisin päällikön Jari Aarnion huumerikosepäilystä ja sitä seuranneesta oikeudenkäynnistä.

Keisari Aarnio koukuttaa ensiminuuteista lähtien. Ensijakson perusteella se on koukuttavin kotimainen rikossarja miesmuistiin.

Alku on vauhdikas. On marraskuu 2013. Jari Aarnio otetaan kiinni lyhyen takaa-ajon jälkeen hänen ollessaan lähdössä kotoaan työpaikalleen Pasilan poliisitaloon.

Tästä käynnistyy tapahtumasarja, jollaisia on totuttu lukemaan vain dekkareista.

Ennennäkemätön rikosvyyhti alkaa selvitä, kun Nelosen uutiset yhdistään Helsingin Sanomiin, ja entisistä ”kilpasiskoista”, Minna Passista ja Susanna Reinbothista tulee työkumppaneita. He jakavat tietolähteensä ja alkavat selvittää yhdessä huumepoliisin toimintaan liittyviä epäkohtia.

Kari ”Hissu” Hietalahti on hätkähdyttävän uskottava Aarnion roolissa. Jopa niin, että hän tekee yhden ikimuistoisimmista rooleistaan.

Pilvi Hämäläinen ja Kirsi Ylijoki näyttelevät Passia ja Reinbothia luontevasti.

Avausjaksoa katsoessa muistaa, että ilman ahkeraa toimittajakaksikkoa Aarnio saattaisi istua yhä virassa.

Keisari Aarnio kuuluu kevään sarjatapauksiin. Ainakin avausjakson perusteella se on koukuttavin kotimainen rikossarja miesmuistiin.

Keisari Aarnio jatkuu Ruutu + -palvelussa. 

Katso tv-ohjelmien tiedot Elisa Viihteen ohjelmaoppaasta!

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

  1. Myös ruutu+? Koko sarja siirtyy maksumuurin taakse ensimmäisen jakson jälkeen.

  2. Ei koukuttanut ainakaan ensimmäisen jakson perusteella. Äänityslaatu huono, artikulointi epäselvää, vaatisi tekstityksen että saa repliikeistä selvää. Jostain syystä kuvauksen laadusta tuli kotivideofiilis. Kuinka on mahdollista että itse kuvaamani videot halpiskameralla ovat terävämpiä ja parempilaatuisia? Viimesimpänä ja olennaisimpana kommenttina on että yhden näyttelijän suoritus on kiusallisen huono, koko jakson ajan se häiritsi ja veikkaan että tämän vuoksi en pysty katsomaan kakkosjaksoa pidemmälle.

Kommentit suljettu.