Katsojasuosikiksi noussut Kolmistaan-sarja saa jatkoa Elisa Viihteessä

kolmistaan 2 kausi

Elisa Viihteen loppuvuoden suosituin sarjauutuus Kolmistaan saa toisen tuotantokauden.

Pamela Tolan, Lauri Tilkasen ja Eero Ritalan tähdittämän Elisa Viihteen alkuperäissarjan kuvaukset ovat jo täydessä vauhdissa ja ensi-iltaan sarja tulee loppuvuonna.

Toisella kaudella kolmikko on saanut perheenlisäystä ja mukana menossa on myös pikkuinen Lilja.

Sarjan ohjaa Samuli Valkama ja sen pääkäsikirjoittajana toimii John Lundsten. ITV:n tuottaman sarjan vastaavat tuottajat ovat Pete Paavolainen ja Maria Kangas.

Pete Paavolainen on iloinen saadessaan päästä jatkamaan tämän vinksahtaneen kolmikon sagaa yhdessä Elisa Viihteen kanssa.

”Tämä teema peilaa hyvin aikaamme, jolloin yhteisvanhemmuus ja erilaiset perheet ovat osa myös meidän yhteiskuntaamme”, Paavolainen toteaa.

Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela kertoo, että Kolmistaan keräsi loppuvuonna 2017 eniten katsojia Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastossa.

”On hienoa tuoda komediasarjan toinen kausi asiakkaidemme katsottavaksi. Ensimmäisen kauden katsojat kiittivät erityisesti sarjan kepeyttä ja positiivisuutta sekä erinomaisia näyttelijöitä.”

Muissa rooleissa nähdään muiden muassa Pirkko Hämäläinen,  Jonna Järnefelt, Jaana Saarinen, Anu Sinisalo ja Kiti Kokkonen.

Sarjan ensimmäinen kausi on katsottavissa Aitio-ohjelmakirjastossa. .

Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja Kolmistaan ylittää hyvän maun rajat reippaasti – älä ota sitä liian vakavasti

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone