Katri Ylander palaa musiikin pariin – levypomo kysyi tekstarilla ”vieläkö haluat laulaa?”

01.11.2018

Edellisen ’Uusi maa’ -albuminsa vuonna 2013 julkaissut Katri Ylander palaa jälleen musiikin pariin perjantaina julkaistavan ’Sinä pärjäät’ –singlen myötä.

Sami Kurpan säveltämä ja Johanna Vikstenin sekä Lotta Salosen sanoittama biisi kosketti Ylanderia niin, että tämä päätti tarttua saamaansa tarjoukseen. Hän kertoo lähtötilanteesta tiedotteessa.

”Sinä pärjäät -kappale tipahti syliini sopivalla hetkellä; olin vahvasti miettinyt tulevaisuuttani musiikin ja laulamisen suhteen. Näissä tunnelmissa Suomen Musiikki Oy:n Kari Hynninen otti yhteyttä tekstiviestillä: ”Mitä kuuluu? Vieläkö haluat laulaa? Mulla vois olla sopiva kappale sinulle.” Vastasin, että kyllä haluan laulaa, laita kappale meiliin.  Muistan rukoilleeni, että kappale olisi itseä koskettava ja hienon kappaleen kuultuani halusin tarttua tilaisuuteen. Olin niin väsynyt sanomaan kaikelle ei ja minulle tuli vahva ajatus: mitä jos nyt sanoisikin kyllä! Hetki vaati sopivan fiiliksen itsellä ja samanaikaisesti kappaleen, joka siinä hetkessä kolahti itselle.”

Sinä pärjäät -kappaleesta voi kuunnella näytteen alempana.

Katri Ylander tuli tunnetuksi Idols- kilpailusta vuodelta 2005, jossa hän sijoittui toiseksi Ilkka Jääskeläisen jälkeen. Katrilta on julkaistu neljä albumia. Monet hänen kappaleistaan, kuten Mansikkamäki, Välitunnilla ja Valehdellaan’, soivat yhä radiossa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone